Hm?...

2010-11-12 | 08:16:09




Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med ridningen fram tills söndag, då det är dressyr-KM. Han fick vila i måndags efter hopp-KM, sen ut och springa i tisdags samt ett ganska ordentligt dressyrpass i onsdags (som han nog fick lite träningsvärk av). Igår hade jag planerat att rida ännu ett dressyrpass, men kom aldrig ut eftersom det började regna varje gång jag väl hade bestämt mig. Idag hinner jag inte rida innan skolan, och slutar när det är mörkt. Jag är jättemörkrädd och undviker helst att rida i mörker. Men, han behöver bli lite uppmjukad och träna sista delen av programmet... På lördag tänkte jag ta en kort galopprunda och avsluta med att rida hela programmet på banan.

Hm, hade tänkt fråga er hur ni hade gjort men kom nog på lösningen själv under tiden som jag skrev det här. Jag får tvinga mig ut i mörkret! Får se hur många gånger jag hinner vela, heh...

Postat av: Josefine

Ju mer du rider i mörker, desto mindre läskigt blir det :) Jag uppskattar att rida i mörker nu faktiskt, man rider mer på känsla då på något sätt. Brukar hoppa pannlampa med och bara ut i mörkret. Hästen ser ju. Man tänker mer på sits och inverkan när man inte ser var man rider.

2010-11-12 @ 17:53:24
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com
Postat av: Anna

Varför inte tömköra? Det brukar funka bra innan tävling.

2010-11-12 @ 19:04:36
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Anna: För att jag suger på att tömköra, då kan han i princip lika gärna vila... x) Har aldrig förstått grejen med att tömköra, tycker att det är mycket enklare och snabbare att bara sitta upp och rida men det är kanske bara för att jag inte kan tömkörning... :)

2010-11-14 @ 17:16:39
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0