Never let anyone dull your sparkle

2014-11-09 | 12:24:00
 
Har ni aldrig varit med om att ni känner att det som händer i ert liv inte ligger i era egna händer? Att ni är beroende av en person i ditt liv, men den personen uppför sig i sin tur som att du bara är någon "extra" som endast behövs när de inte har någon annan för tillfället, eller behöver något från dig.
Bekräftelsebehovet ("varför tycker hon/han inte om mig?") kickar in och jakten på att få känna sig viktig för den personen sätter igång. Plötsligt har du lagt hela ditt liv i deras händer och du är deras marionettdocka.
När det vi egentligen borde göra är att lämna personen direkt och absolut inte bättra på deras ego, de borde inte få tillåtelse att påverka dig och få dig att må dåligt.
 
Jag har nu insett att det viktigaste är att lita på min egen intuition och magkänsla, vi vet innerst inne alltid vad som är bäst för oss och vad vi borde göra. Låt ingen hålla dig nere, du har själv makten att påverka dina dagar och kvällar så att de blir givande och roliga för just dig! 
Låt inte någon annan ledsaga dig, för oftast gör dem inte det till din fördel. Var aktivt med i besluten som rör ditt liv.
Don't let anyone ever dull your sparkle!
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0