Härligt!

2013-01-24 | 11:25:42
 
Så kul att jag fått lite respons på det tidigare inlägget, det är så roligt att läsa era kommentarer! :) Jag har varit med min pojkvän sen igår, så jag har inte "kunnat" blogga. Han tycker allt med bloggar är tråkigt, och jag tycker att det är otroligt jobbigt att skriva medans någon annan kollar på... :p
 
Jag har i alla fall hur många inläggsidéer som helst på lager, så jag börjar producera efter att han åkt hem! Designen är ju inte helt klar heller så jag får väl ta mig an den också. Nu vet ni hur det ligger till i alla fall, vi hörs senare idag!
 

Det jag ångrar mest...

2013-01-22 | 12:30:00
 
En av sakerna jag ångrar mest i hela mitt liv, är att vi sålde Tuffe. För er som inte vet vem Tuffe var, så var det min D-ponny som jag hade från det att jag var 8-9 år fram tills jag var 17 ungefär. Jag lärde mig allting på honom och även om han var ganska bekväm av sig så var han den schysstaste hästen jag stött på hitintills. Tyvärr blev jag för lång för honom redan när jag var 14-15, och efter hand som åren gick och han höll sig lika fräsch som han alltid varit -Så kändes det som att det var dags att gå vidare och låta honom få all den kärlek, pyssel och chansen att lära upp en ny liten ryttare, som han förtjänade. Jag hade ju vid den tidpunkten 3 andra stora hästar, plus några som jag hjälpte till att rida, så tiden fanns helt enkelt inte. Det var ju stora hästar jag passade bäst på nu, och ville satsa på.
 
Tuffe blev i alla fall såld, men det blev inte så som jag hade fantiserat om att det skulle bli. Någon månad efter fanns han inte längre, och vi fick inte veta någonting varken före, under och knappt efter heller. Trots att det var en av kriterierna innan han såldes -Att vi skulle hålla kontakten, att jag skulle få hälsa på och även att han skulle komma tillbaks till oss om han av någon anledning skulle bli till salu igen.
Det gör så ont att veta att den hästen som alltid ställt upp i väder och vind för mig, fick ett sånt öde. Även om det kanske nu var så att han blev sjuk bara sådär, så kan jag inte låta bli att undra om han hade levt än idag om jag hade haft kvar honom?... Jag hade åtminstone velat bli kontaktad när det hände, så att jag kanske hunnit säga hejdå till honom. Jag tänker på honom nästan varje dag och undrar vad som hände. Jag känner mig skyldig fast än jag inte hade något med det att göra. Men mest av allt känner jag mig som en svikare som skickade iväg honom.
 
 
 

Crazy cat-lady

2013-01-21 | 10:52:09
 
HAHA! Jag var bara tvungen att visa er denna bilden, jag har kanske dålig humor men kolla bara på den söta lilla perser-katten! Ögonen, åh! "Grumpy cat" är ju så ful att han blir söt han också. Han påminner om en sur gammal gubbe, haha! Jag älskar katter!
 

En riktig "borde"-dag...

2013-01-21 | 08:00:00
 
Godmorgon!
Jag gillar vanligtvis måndagar, känner mig alltid mer motiverad till att ta tag i saker då eftersom det är ny vecka. Men när man har mycket saker som man borde göra, men vet att man antagligen inte kommer hinna med hälften av det -Då känns det lite segare. Idag är i alla fall en riktig "borde"-dag... Jag borde rida. Jag borde träna. Jag borde göra klart designen. Jag borde skriva CV och söka jobb och allt det där. Känner även att jag borde ta mig en riktig skönhetsdag, jag känner mig ungefär lika fin som ett gammalt troll.
Jag ska även köra till min fina pojke. Vi ska kolla upp något om försäkringar på VISA-korten inför resan. Iiih, ska bli så spännande att få åka iväg!
 
Här ska jag sola och bada en hel del i mars!
 
Vad ska ni göra idag?
 

HAY

2013-01-20 | 22:24:00
 
 Ser ni att jag håller på att ändra om på bloggen?! Nu jäklar. Har hållt på hela dagen men nu får det faktiskt räcka, har i alla fall blivit klar med det "grövsta" jobbet om man ska kalla det så.
Efter många om och men så ska jag nog stanna kvar på blogg.se ändå, de andra bloggportalerna känns inte helt 100 och nu när jag började designa om så verkar det som att blogg.se fixat till det störiga problemet som var där innan.
 
Nu blir det oboy och sen sängen. Godnatt!
 
 
 

2013!

2013-01-04 | 23:19:00
 
 God jul och gott nytt år i efterskott, alla bloggläsare! Jag hoppas att ni haft det mysigt. Fick ni många julklappar? Jag hade tydligen varit ganska snäll detta (eller ska man säga förra?) året för jag fick en kompaktkamera, presentkort på spa och en massa andra fina saker. Just kompaktkameran är något jag önskat mig läänge, läänge. Perfekt att ta med sig för mer vardagsbilder, och slippa bära runt på systemkameran. Ännu mer perfekt nu när det börjar närma sig resan också ju!
 
 
Tänk att det redan är 2013. Jag fyller 20 år detta året, det känns mycket. Särskilt när man kollar tillbaks på denna bloggen, jag var bara 15 när jag startade den. Mycket har ändrats under åren, och det är väl bra det egentligen.
Jag funderar på att byta bloggportal för jag känner inte att jag är samma person längre, vill liksom börja om på nytt med en "ren" blogg. Dessutom börjar jag tycka att blogg.se's nya funktioner är lite... disfunktionella?... Trivs helt enkelt inte här längre och det har blivit bökigt att ändra på designen. Frågan är bara vilken bloggportal jag skulle välja isåfall. Har ni något tips?
 
Förresten, har ni några nyårslöften? ;) Jag funderar fortfarande på mina, har inte kommit mig för att skriva upp dem än.
 
RSS 2.0