Sista inlägget för ikväll

2010-03-31 | 19:28:00


Jag är så sjukligt trött idag, tror att detta blir sista inlägget för idag. Ska ägna resten av kvällen till att:

* Baka pizza till kvällsmat
* Sno Julias laptop och kolla på någon film som hon har laddat ner
* Planera. Lovet är snart slut och vi har inte hunnit med ett dugg känns det som, så ska göra upp en dag-för-dag-planering så att allt som ska göras görs. Ska även lägga upp någon slags träningsplan för mig och Tage.


Sunny

Sen funderar jag även på att gå ut till hästarna igen och göra dem alla riktigt snygga. Typ alla behöver klippa man/svans och bli lite vår-fräscha. Imorgon kommer det en familj och kollar på Julias B-ponny Sundance, han hade verkligen också behövt en styling innan dess men jag vet inte om hon kommer gå ut ikväll eller imorgonbitti. Tuffe ska antagligen klippas imorgon (om klippen fungerar) så att han är snygg inför sin provridning på fredag.

Nej, nu ska jag inte slösa mer tid vid bloggen!
God natt, eller vad man ska säga kl. halv 8 på kvällen?... :p

Det blev tömkörning!

2010-03-31 | 15:59:21


Efter mycket om och men så blev det tömkörning för Tage idag! Tyvärr ingen film eftersom det regnade. Han var mer sig själv idag, inte lika stressad men visade lite humör och ville bestämma själv några gånger. Tror han var så chockad förra gången att han helt plötsligt fick lite prestationskrav på sig så att han helt glömde bort vem han var, idag hade han smält det och var mer beredd på vad som skulle hända... :p

Skitfin är han i alla fall när han går som en "dressyrhäst"! Jättefina gångarter, han har definitivt en karriär inom dressyren när han är för gammal för hoppningen! :) Nu är det bara upp till mig att kunna rida honom likadant... :p

Efter det så red jag en stund på Tuffy. Att rida Tage har verkligen utvecklat min ridning, jag kan till och med få Tuffe i form nu! Verkligen en stor bedrift av mig! ;) Kattiz och mamma verkade i alla fall tycka att han gick fint, så det känns väl ganska bra inför provridningen på fredag.

Bjuden till Blogawards igen

2010-03-30 | 23:15:01
Höhö, väldigt seriös video!
Kamerorna var inte riktigt på min sida idag, så efter typ 40 bilder och 12 filmer så spårade det ur lite.

Hur som helst, idag fick jag det "hemliga paketet" från VeckoRevyn. Jag är bjuden till Blogawards 2010.
Vet dock inte om jag ska gå detta året...Har någon av er blivit bjudna?

Svar på frågorna DEL 2

2010-03-30 | 23:04:00

Erat stall? Är det erat eller hyr ni in er? Bor ni vid ert stall eller måste du åka buss/cykla för att komma dit?
Stallet ligger på gården och är alltså vårt eget, som ligger ca. 20 meter utanför dörren ;)

Favorit tv-serie?
Hm... Gillar typ allt som är roligt! 2½ men, tredje klotet runt solen, Christine. Sistnämnda ÄLSKAR jag! :D

Favolrit film?
Väldigt svår fråga. Återigen så gillar jag faktiskt det mesta beroende på vilket humör jag är på. Överlag gillar jag dock romantiska komedier.

säg en svensk ponnyryttare, en svensk hästryttare och en ryttare utomlands som du tycker rider bra?
Ponnyryttare säger jag ingen, för jag håller inte koll på dem. Svensk hästryttare får väl bli Rolf-Göran Bengtsson i så fall. Utländsk ryttare; Jos Lansink och John Whitaker! ;)

vem är din förebild?
Jos Lansink har exakt dem kvaliteter som jag behöver utveckla för att bli bättre, så han är faktiskt min förebild :)

om du fick 1 miljon vad skulle du gjort?
Svarade på detta i DEL 1 :)

Har du pojkvän eller har du haft? (a)
Har ingen nu men har haft :p

Någon från din ridklubb som du tycker är extremt duktig (1 för hoppning, 1 för dressyr & 1 för voltige?)
Finns många duktiga i klubben! Tycker att Fredrika Russ och Nils Roos rider fint i hoppningen, dressyr kan jag inte riktigt bestämma mig... Bästa voltigören är nog Molle :)

Vilken är den snyggaste kändiskillen du vet? ;D
Hehe! Öhm, finns så många snygga fast jag kommer aldrig ihåg namnen... x)

Har du varit utomlands och isåfall var?
Ja, fast det var rätt längesen nu. Har varit på Grekland, Rhodos, Mallorca (eller ligger Rhodos på Mallorca?... ;o), Kanarieöarna. Sen kommer jag inte ihåg fler... Danmark och sånt behöver jag väl inte ens nämna? ;)
UPDATE: Fick precis reda på att Rhodos ligger i Grekland! :p

snyggaste hästen du vet?
Tage? ;) Hihi, gillar Cavalor Cumano för han är så maffig och explosiv, hoppar hus!

Hur många hästar har du haft sammanlagt under hela ditt liv? (:
Inte så jättemånga, 6 stycken som varit mina alldeles egna :)

Vad var det som var så speciellt med Tage när du prov red honom. Varför fastnade du just för honom var det kärlek vid första ögonkastet? :)
Kul fråga! Haha, när jag kom in i stallet där han stod uppbunden så blev jag faktiskt lite rädd för honom... xD Han var svinstor, och stod med huvudet på sned... Jag tänkte att jag kommer flyga av och dö på minuten, särskilt eftersom Sandra hade berättat att han kunde vara lite svår ibland... :p Så det var nog en skräckblandad förtjusning, för han var ju snygg! Efter första provridningen visste jag dock att det var den här hästen jag ville ha :)

Vad är roligast med att blogga?
Roligaste är att man lär känna nytt folk över hela Sverige, när läsarna gillar det man skriver, att man får erbjudanden som man kanske inte annars skulle få.

Vad är tråkigaste med att blogga?
Att bloggvärlden är precis lika vrickad som "verkligheten"; Det handlar inte om hur bra du utför saker utan om hur rik eller vilket namn du har.

Vad har du för sadlel/sadlar?
För tillfället har jag 2 gamla Stübben-sadlar och en Crown Grandee som jag håller på att sälja.

Vad vill du jobba med när du blir stor?
Tror att jag svarade på detta i DEL 1 :)

Vilken är din favo häst blogg?
Jag läser typ alla hästbloggar jag hittar :p Hanna Klensmedens är en av favoriterna!

Hur många besökare har du varje dag?
Inte så jättemånga, runt 300 varje dag :)

När fick du din första häst/ ponny och vad hette den?
Min första ponny (shettis) fick jag direkt när jag föddes, hon hette Metti :)

Var har du köpt Tages nyårsbild- täcke?
Svarade på det i ett inlägg under :)

vem tävlar mest av du och din syster?
Senaste året har min syster tävlat mest för jag har inte haft någon fräsch häst :/

vem är din favorit ryttare sverige/värlsdcupen, varför?
Tycker egentligen inte att någon av Sveriges ryttare faller mig direkt i smaken, det är i så fall Rolf-Göran för att han verkar så ödmjuk mot sina hästar. Annars gillar jag som sagt Jos Lansink för att han rider så som jag behöver rida.

Kommer du leta efter en till häst när du har plats?
Ja, om vi hittar någon som passar både ekonomiskt och kapacitetsmässigt. Kommer inte att stressa med det här, ser framemot att bara ha 1 häst att rida ett tag framöver.

tycker du att man som tävlingsryttare ska rida sin häst bara för dressyren eller bara för hoppningen, eller variera träningen oavsett gren?
Självklart variera :) Dressyrhästar (som inte är alltför mesiga) hoppar ofta väldigt fint med ryggen. Dressyren är grundstenen för alla hästar, men det betyder inte att dressyrhästarna inte behöver hoppas/ridas ut. Alla grenar/träningssätt har nytta av varandra helt enkelt.Sista delen med svar från frågestunden kommer imorgon!

Rida eller tömköra?

2010-03-30 | 20:35:32


Imorgon ska jag träna Tage för Kattiz! Kan inte bestämma mig riktigt om jag vill rida eller låta Kattiz tömköra honom?... Nackdelen med att inte välja tömkörning är att jag själv inte är lika duktig och kan inte få honom att arbeta lika mycket som Kattiz kan. Men samtidigt hade det varit skönt att komma igång lite med ridningen igen, få lite tips nu när han stelnat till igen.

Beslutsångest, vad ska jag välja?

Frågor/Svar

2010-03-30 | 20:12:52


Anonym om Bra artikel!:
Tanke på dina fina bilder, redigerar du dom i photoshop ?
med tanke på den snygga texten osv... :)
vart har du köpt det i såfall ?
vad kostar det?
vad har du för version av photoshop ?

Jag använder Photoshop 5.0, det fick man till datorn har jag för mig så vi har alltså inte behövt köpa något.
Annars så brukar jag ladda hem de nyare versionerna på prov om jag känner att jag behöver lite mer avancerade saker, t.ex. för att animera (den animerade headern har jag gjort i Photoshop CS4). Hade aldrig haft råd, eller vilja för den delen heller, att köpa ett nytt Photoshop-program! Det går på flera tusenlappar! :p

Gällande redigering så brukar jag ändra något som heter "Nivå" och "Initsitet/Kontrast" om jag känner att bilden är för mörk eller lite gråtråkig, också lägger jag såklart på text etc. via Photoshop :)


Exempel på hur färgskillnaden kan se ut efter att jag ljusat upp en mörk bild


Många har också frågat var jag har köpt Tages fleecetäcke (se bild) och vad det är för märke. Jag har köpt det på Stallshopen för typ 299:- har jag för mig, tyvärr så har inte Stallshopen någon webbshop så ni som inte bor i närheten får leta på annat håll... Förra veckan hade dem i alla fall REA på det såg jag. Märket är HorseGuard!

Träningsvärk som in i!

2010-03-30 | 19:30:22


S-H-I-T vilken träningsvärk i benen och rumpan jag fick efter gårdagens ridning! Kände mig som en gammal tant när jag hoppade upp i sadeln idag... Idag har jag och Tage ridit ut på långtur tillsammans med Julia/Rosanne och Catrine/Moby. Första gången på typ 3-4 månader som vi har kunnat rida över vägen när vi ska rida ut, det har inte varit läge för det när det var s.k. "istid".

För övrigt idag så har jag följt med mamma till *HEMLIGT* och agerat provdocka, några kommer att bli sponsrade med något. Mer än så får jag inte lov att säga av någon anledning...


Vi som red ut tillsammans

Vet ni vad jag har gjort idag?!

2010-03-29 | 23:50:15


Ridit helt normala ridpass! Eller ja, så normalt det kan bli efter att inte ha fått rida på 4 veckor. Fotleden har blivit så stel att det inte går att ta ned hälen på den sidan, så fick i princip rida med en häl ned och en upp :p Jag hittade lite intressanta sjukgymnastik-övningar på nätet för just fotleder, eftersom jag inte ska få något återbesök/sjukgymnastik via läkarna så tänkte jag köra på detta själv... Ni ska få se dem senare!

Dagens Tage-pass hade egentligen inte så stor mening mer än att jag skulle prova om det gick att rida normalt med foten och ev. försöka lösgöra honom lite. Märkte att han hade gått och stelnat till i höger sida igen, hans svaga sida, fick inte riktigt loss honom där men annars så gick allt helt OK med tanke på omständigheterna.

Red även Tuffe, en familj kommer och provrider honom på fredag så jag ska försöka rida igenom honom nu dagarna innan. Känns verkligen rätt att sälja honom nu, tycker bara synd om honom när jag rider, benen når nästan ner i marken! Hoppade ett hinder på typ 70 cm.Kände verkligen att jag har tappat allt det tänket och alla idéer som jag hade innan min fot fick sprickor, så jag ska faktiskt kolla tillbaks i bloggarkivet och se om jag kan hitta tillbaka känslan jag hade då. I dessa fallen är det verkligen praktiskt att ha blogg! Jag ska även kolla på lite Jos Lansink-videos, för jag kommer ihåg att jag fick mycket inspiration därifrån. Sedan gäller det bara att återfå rörligheten i foten genom sjukgymnastik-övningarna, därefter bör vi vara inne på rätt spår igen! :p

Hos Kajsa hela kvällen

2010-03-29 | 23:27:49


Har varit hos Kajsa hela kvällen, därför har det inte blivit så mycket uppdatering! Hon fick äntligen sin födelsedagspresent! Skulle föreställa något slags "tävlingskit" med lite saker som kan vara bra att ha inför tävling: 2 hårspännen, snoddar till knoppning, svamp, eh... Sen har jag glömt om det fanns något mer?... x)

 Det är såhär att jag gillar att skämta om det mesta, ganska "elaka" skämt ibland som bara jag tycker är roliga :p Förra sommaren fick jag världens roligaste bild på Kajsa, så självklart kunde jag inte låta bli tillfället att få göra något med denna bild! ;p Resultatet ser ni nedan, fastklistrat på framsidan tillsammans med lite rolig text och en fin rosett! DET BÄSTA JAG HAR GJORT PÅ LÄNGE! ;D


Bild 1: Kajsa som fjortis (Hon fyllde 14)
Bild 2: Kajsa som 40-åring
Bild 3: Tur att hon är så söt i vanliga fall!

AND YES KAJSA, jag vet att du kommer gilla mig för att jag lägger ut bilderna! ;D<3

Bra artikel!

2010-03-29 | 16:31:15


Ni som inte har tillgång att åka till föreläsningen "Framgångsrik tävlingsryttare" har nu chansen att få lära er ett och annat ändå: LÄS HÄR! :)

Svar på frågorna DEL 1

2010-03-28 | 20:40:17


Ditt bästa hästminne?
Haha, kan faktiskt inte komma på något speciellt! x)

Vad pluggar du och vad vill du arbeta med i framtiden?
Jag går andra året på Estet Bild, med tillval spec.idrott häst nuförtiden... :p Framtiden är så svår, om man ska bli som alla andra eller hålla fast vid sitt drömjobb, vilket många "normala" folk verkar tycka är korkat... x) Mitt svar är i alla fall något med hästar, vad eller hur pass tävlingsinriktat får vi se med tiden... :)

Hur ser ditt liv ut utanför hästarna?
Eh, väldigt tråkigt. Det är därför jag valde att göra en HÄSTblogg... ;)

Hur hinner du med både skola, hästar, vänner etc. Festar du aldrig?
Det gör jag inte. Mina hästar kommer alltid i första hand, skolan är jag inte sådär jätteglad i och vännerna träffar man ju i skolan, det räcker för mig... ;p Jag är mer av en "myskvällsmänniska", det är skönt att ta det lugnt!

Pojkvän?
Nope :p

Men jag undrar vad du har för några planer efter gymnasiet? Du går väl i... 2:an?
Ska du jobba/läsa vidare? Hur kommer hästeriet se ut då?

Mina planer är att ta mig ur skolan så snabbt som möjligt helskinnad... :p Därefter vill jag ha ett lugnt år och bara känna efter vad jag ska göra härnäst, ta några småjobb då och då och passa på att ta ett "röj" med hästarna. Se om jag verkligen vill arbeta med det på heltid eller bara som hobby... :)

Det skulle vara kul att få se en iaf preliminär tävlingsplanering också :)
Fast det kanske är svårt för dig när ni inte är mer igång... Men jag är sugen på att åka på lite skåne-tävlingar, och det skulle vara ballt om vi var på samma X)
Haha, absolut! Det kommer! Ska bara se när min fot börjar bli som vanligt att rida med igen och hur pass mycket vi måste börja om med träningen, sen får du träffa mig hur mycket du vill på tävlingar! ;D

Vad är förresten planen med Tage?
Hur länge ska du ha honom? Hur länge ska han tävla? Vad händer sedan?
Vi har ju honom på livstids foder, så han är "min" så länge han lever nu! :) Jag vet inte alls hur pass lång tid han håller för tävling, han visar inga tecken på att vara så gammal som han faktiskt är så förhoppningsvis håller han i många år till! När han inte håller mer för tävling så får han bli pensionär, ridas och ha kul bara :)

Vad är dina planer ang tävlingar i år, hur högt ska ni starta ?
Mitt mål är att starta och bli stabila på 120. Sedan har jag ett "drömmål" om det skulle gå förvånansvärt bra hela året, det är att prova på någon 125 i slutet av året. Men det är absolut inget krav, vi får se hur allt går efterhand!

Tänker du skaffa en yngre häst sen ?
Ja, eventuellt :) En att ha vid sidan av Tage.

Hur går det med Amber ?
Hittat någon att sälja henne till,
eller någon som kan hjälpa dig ?
Nej inte än, vi har sagt att hon först ska få bli lite regelbundet tränad innan vi låter köpare kolla på henne. Hon ser dessutom mycket trevligare ut när all vinterpäls har försvunnit... :p Hon skulle egentligen till klubben och bli tränad av en av ridlärarna, men det tar sån himla tid innan det blir någon plats i deras stall etc. så för tillfället känns det som att jag själv hinner få henne inriden innan klubben blir klar till det... :p

Vad är ditt värsta hästminne ?
Hm, tror faktiskt inte att jag har något som jag upplevt som riktigt traumatiskt... Får i så fall svara när Amber var brunstig och kastade av mig, unghästar är ju inte riktigt min stil... :I

är du modell? =)
Haha, nej! Fast jag har varit med i en agentur för några år sedan :)

Kan inte du skriva ett inklägg om benskydd, alla olika sorter,varför man har dom, när mna har dom och så vidare...Kanske om lindor också,varför man har dom, när det är bäst att ha dom och när man ska skipa dom. Vilka är bäst och så...:) Skulle bli jätteglad då!
Tack för skitfin blogg!:D
Jo! Ska försöka komma ihåg det! :)

Du har ju haft/har ganska många hästar, men vilken häst har betytt mest för dig?
Väldigt svår fråga, alla har betytt mycket fast på olika sätt! Tuffe lärde mig att rida, Liva gav mig en bra övergång till stor häst och gav mig roliga turer på tävlingar, Tage lär mig att vidareutvecklas i min ridstil och förhoppningsvis ger mig roliga upplevelser på lite högre höjder :) Så det går faktiskt inte att svara på!

att aldrig mer få tävla hoppning med tage eller att tävla hoppning med en tjur?
Haha! Väljer nog tjuren faktiskt! Kanske kan vi hoppa lika proffsiga som detta ekipaget? ;)

vad vill du bli när du blir "stor"?
Jobba som ryttare på antingen lägre eller högre nivå, samt prova på att hålla lite träningar och utbilda mig till hästmassör.

om du vann 15 miljoner så skulle du ...?
SVIMMA! :D Sen skulle jag faktiskt ge alla pengar till mamma så att hon fick bestämma vad dem skulle användas till :) Men antagligen skulle vi; Renovera gården så att den blev sprillans ny och modern, köpa ny bil, köpa några duktiga hästar till mig och min syster, köpa mer mark så att vi kan få större hagar etc. Sen skulle jag vilja ha en hästlastbil och ett ridhus :p Resten skulle vi sparat och använda till räkningar, träning/tävling och annat nödvändigt. BLÄ, ska köpa en lott och hoppas på att jag vinner... ;(

Vad hette första killen du var kär i?
Haha hm, vet inte riktigt om jag varit kär på riktigt? :p Första jag var tillsammans med hette i alla fall Tobias :p

är tage din häst?
Både ja och nej, vi har honom på livstids foder. Hans riktiga ägare heter Sandra :)

vad går/gick du för gymnasie?
Estet Bild går jag :)

har du nått förhållande nu?
Inte för tillfället :p

vad är det högsta du tävlat?
Det högsta jag har tävlat är 110 med Liva :)Sådär, första delen av frågestunden publicerad. Blir förmodligen 3 delar totalt, så imorgon får ni svar på del 2!

Tråkigt eller roligt med blogg?

2010-03-28 | 19:43:57


Alltså ibland skulle jag bara vilja radera bloggen och slänga datorn i väggen, har ni känt så någon gång? Blir så jävla ARG på alla små anonyma som passar på att pika en när dem slipper visa sitt namn och så himla irriterad när folk inte vill förstå det man skriver. Hade det inte varit för att jag har sparat så många minnen/tankar i den här bloggen så hade den minnsann varit borta för längesen! Inte för att jag börjar böla och tro att jag värdelös när någon kommenterar det, utan för att jag tycker att det är så störigt att folk försöker dumförklara en så fort de får tillfälle?!... :p Hade behövt ett par boxningshandskar och en sån där "korv" att slå på nu, höhö... :p

På senaste tiden har jag faktiskt funderat mycket på hur det skulle vara med ett "blogg-löst" liv. Skönt att slippa behöva tänka på inlägg och vilka kommentarer man kommer få när det har gått dåligt på en tävling, men sedan kommer jag på att ett liv utan bloggen hade känts ganska tråkigt ändå. Det är roligt att få berätta om hästarna och det är roligt när man får respons av andra, utan bloggen är man en nobody faktiskt! Folk i Stockholm hade t.ex. aldrig ens vetat om att jag fanns om det inte vore för bloggen?! Så jag antar att bloggen får stanna kvar ett tag till... :)FRÅGESTUNDEN är allmänt död nu så jag tänkte att jag kunde svara på några frågor ikväll. Jag hade tänkt dela upp allt i 2-3 inlägg, resten av svaren kommer alltså imorgon/övermorgon! Ni som har något mer att fråga, passa på nu!

Alla kan inte bli elitryttare!

2010-03-28 | 15:23:01
Tycker att det är lite kul, verkligen ALLA hästbloggar nuförtiden handlar om "min väg till toppen", "satsande tävlingsryttare" och allt vad det nu kan vara... :p

Satt bara och tänkte på hur få ryttare i allmänhet som verkligen blir något stort inom ridsporten, och det är trots allt ganska komiskt då att tänka på typ alla 150(?) hästbloggar som finns registrerade på Bloglovin som säger att de ska bli elitryttare?! Självklart räknat med mig själv, jag säger ju också att jag vill bli elitryttare!... Ärligt talat så vet jag att jag inte kommer bli någon "ny John Whitaker", men det är kul att drömma ibland! ;)

Sedan kan man fundera över vad elitryttare egentligen betyder? Det kan ha olika innebörd från person till person. Är elitryttare dem som tävlar i världscupen? Eller kan man klassa sig sjäv som elitryttare bara för att man rider i Elitallsvenskan som junior (hoppar då 120)? Det sistnämnda är ju i så fall inte särskilt svårt att uppnå, de flesta hästar kan hoppa 120. Jag tycker dock att det är fel, man är ingen elitryttare vid 120-höjder!

När jag tänker efter så skulle jag nog inte vilja bli en ryttare på världscupennivå, tänk er att ständigt behöva resa runt i en lastbil? Nej, jag trivs nog bättre att få hålla mig på en "fast punkt" och resa bara när jag vill. Jag vill dock fortfarande jobba med hästar!

 
Julia + Freja = The perfect matchmaking?

Min mamma kom med ett väldigt kul förslag, det är nämligen såhär att min lillasyster Julia är ganska bra med unghästar, lite bestämdare tag etc. medans jag är väldigt duktig på att "finslipa" allt till perfektion, tillsammans utgör vi den perfekta ryttaren! Därför hade det varit väldigt kul att ha ett in/tillridnings och tävlingsstall tillsammans! I mindre skara, inga "måsten" om att man måste åka till Italien nästa vecka och tävla i 3 månader vilket kostar en hel årslön, utan hålla oss till tävlingar i Skåne/Sverige, möjligtvis Danmark/Norge/Finland ibland... :) Ulrika Trägårdh's jobb är perfekt -Rider/tävlar andras hästar, oftast i unghästklasser, samt är tränare. Hon är väldigt omtyckt här i trakterna, det räcker gott och väl?! :) Jag vill nog faktiskt även ha en hästmassörsutbildning i bakfickan, tycker sånt är kul!

Vad är definitionen av "elitryttare" för er? Har ni ert drömjobb och/eller har ni några realistiska tankar på vad ni vill bli i framtiden?

Online-resultat är bäst!

2010-03-28 | 09:53:26


Det blev ingen tävling för min del, var skittrött och sur på mamma för att hon höll på att väcka mig hela tiden, så det blev till att stanna hemma... :p Får hålla koll via Equipe's online-resultat istället! Någon mer än jag som tycker att det är en otroligt smart uppfinning?!I helgen ska jag följa med till Lillhagen och kolla på Div. I igen, gosh vad jag önskar att jag kunde vara med! Håll tummarna i alla fall för att det går bra för vårt lag och för att det är fint väder, jag ska försöka fota lite på framridningen (hoppningen är tyvärr inomhus, det blir så kassa bilder då). Österlens Kraft är ev. intresserade av att köpa en ny bild till deras reklamblad, men verkade inte som att de hade tid att vänta till finalen som går utomhus på Fjälkestad. Det blir mycket fräckare bilder då, men jag får försöka göra det bästa av framridningen och hoppas på att dem blir tillräckligt bra... ;p

Ställ klockan till sommartid!

2010-03-27 | 23:53:21


Strax ska klockan ställas om till sommartid! Härligt! :D

Imorgonbitti sticker vi till Ystad Ridklubb och kollar in deras tävling, några från klubben ska starta plus några andra ekipage som jag gärna vill se :)


Tycker att detta är en riktig sommarbild på syster och Hootch!

Förresten, jag har kanske en kul nyhet att berätta gällande en av hästarna! Men mer får ni veta efterhand.

RSS 2.0