Detta sysslar vi med just nu:

2011-11-06 | 22:39:57


Halloj allihopa! Tänkte uppdatera er lite snabbt innan jag missar för mycket av filmen som börjat på TV... :p Anledningen till att det delvis varit lite svårt med bloggningen över sommaren är för att jag tappade stinget med ridningen lite, herregud jag har ridit hela livet -Kändes som att jag behövde en paus och fundera över varför jag egentligen gör det, sakna det lite. Plus att hela livet är lite som en omställning nu när man slutat skolan, mycket som händer och ska göras. Har bara ridit lite när jag känt för det och då inga seriösa träningspass utan bara för att det varit skoj. Nu äntligen börjar jag känna glädjen med det igen och hitta tillbaks till rutinerna!

Vi ska snart ta och byta sadlar, eller rättare sagt så har vi precis bytt till en uråldrig hoppsadel som dock är lättare och passar bättre. Den får han ha tills alla muskler sitter där de ska igen, sen ska vi försöka hitta både ny hoppsadel och dressyrsadel är det tänkt.

Imorgon blir det till att klippa klart honom på resten av kroppen och sedan chambong-longering. Ja, nu har ni fått reda på vad vi håller på med just nu i alla fall :) Får se om jag kanske hinner blogga lite imorgon också! Har brist på bilder dessutom... :p

RSS 2.0