Filmer på Kurre

2013-10-12 | 13:22:02
 
 Äntligen får ni se lite filmer på mig och Kurre! :) Nu har jag haft honom i ungefär 2 månader, och just under denna träningen som blev filmad så provade vi dressyrsadel för första gången. Han är fortfarande helt underbar att rida, så snäll i alla lägen!
 
Tjejen vi tränar för i filmen heter Caroline och är ägaren till min lillasysters häst. Hon är jätteduktig och jag trivs väldigt bra med henne som dressyrtränare, har lärt mig jättemycket på bara 2-3 gånger :) Återstår fortfarande att hitta en hopptränare dock, är inte så sugen på att åka långt för att träna lite och det begränsar ju utbudet en del.
 
 
 
Postat av: Amanda Kjellberg

Hej!
Måste bara skriva en rad, jag hade kurage för en massa år sen och han är den häst som än idag ligger närmast hjärtat. Hittade din blogg och det är så kul att se att han mår bra och få följa han lite här. Snälla ge han världens största puss och morot från mig! Bästa hälsningar Amanda

Svar: Hej!
Vad roligt att du hittade hit, har hört att det var du som red honom innan! Han är minst sagt en underbar häst, och *peppar peppar* väldigt fin och fräsch att rida. Kul att höra att både du och nuvarande ägaren tyckte så mycket om honom, det verkar vara en riktig guldklimp på alla sätt och vis som jag fått chansen att lära känna :)
Det lovar jag att jag ska göra! :D
Kram Freja
Freja Lindskog

2013-10-21 @ 14:04:53
Postat av: Amanda

Vad fint det ser ut :)

2013-11-10 @ 21:03:32
URL: http://amandadudas.blogg.se
Postat av: Jen & Johnny - en blogg om ett fullblod

Vad kul med ny häst! :D
Jag och min häst har flyttat till Skåne nu. Var det i närheten av Ystad du bodde? Kram

2013-11-17 @ 19:00:39
URL: http://johnnyochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0