Inga problem med karprygg!

2010-05-17 | 23:47:08




Här har ni ett mail som vi fick för några dagar sedan från equiterapeuten vi hade ute förra våren! Jag gillade hennes hantering och behandling så OM vi nu skulle försöka bota Tages karprygg så ville jag använda mig av henne. Innan vi ville boka så kändes det dock bäst att fråga om hennes åsikter kring karprygg, och ni ser själv vad hon svarade!

YEY! Faktiskt väldigt skönt att höra! Nu behöver jag inte oroa mig för att han ska ha ont och kan istället koncentrera mig på att bara bygga muskler, för det är det han saknar. Vi funderar dock på att ta ut equi ändå bara för att Tage ska få ha det lite skönt och lösa upp ev. små spänningar som de flesta hästar brukar få... :) Men nu behöver vi i alla fall inte känna att det är någon brådska.

Fortsättning följer... ;)

Postat av: M_N Melinda

Vi har behandlat båda mina fd. ponnyer med en kiropraktion vid namn Håkan (han är duktig). Haha, min hopptränare från finland skulle säga att vi ev. kunde behöva behandla Velle med en kiropraktior ibland också, eftersom hon är så lång, men kom inte på vad det hette utan sa helt enkelt: "Ni kan ta ut en sån där.. eh. Håkan"



Men vad bra att ni fick ett så pass positivt svar :D

2010-05-18 @ 13:59:32
URL: http://munderstreckn.blogg.se/
Postat av: Lina

Har en liten fråga vad är karprygg? har inte hört tallas om det förut nämligen. :)

2010-05-19 @ 18:10:23
URL: http://rockarungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0