Ston...

2009-06-15 | 23:39:05


Moby och Liva

GRR på ston idag... Båda mina tjejer uppförde sig förjäkligt! Liva, som jag tog först, vägrade lämna Moby i hagen så jag fick bokstavligt talat släpa ner henne, under tiden som hon försökte sticka några gånger... Under skritturen vägrade hon gå fram till en början, sen försökte hon dra hem för hon tyckte visst att de sista 100 meterna var för jobbiga. På väg hem hade hon eld i baken istället... Suck!

Amber var ganska snäll, enda tills flocken i hagen började galoppera upp och ner som dårar... Ambers beteende var ju fullt förståeligt, så det är egentligen inget att vara arg för, men så typiskt att de ska hålla på sådär just när jag har Amber inne... Så det hela slutade med att mamma ledde henne några varv runt på ridbanan innan hon äntligen fick gå ut till sina kompisar... Men mamma är bra, för hon vågar sätta sig upp mot Amber när hon är jäklig, så det blev ändå vi som vann.


Appolonia och Amber

Mamma tyckte att jag behövde träna ledarskap med Amber, för just nu har hon noll respekt för andra och gör lite som hon vill. Det känner jag också att vi behöver. Jag gjorde det mycket när hon var yngre, och då tyckte jag att vi hade väldigt bra kontakt och att hon accepterade mig, men icke längre. Sen är hon antagligen inne i en "tonårsfas" just nu, och vi alla vet hur besvärliga tonåringar är?! Suck x 2...

Men, förhoppningsvis vänder det väl snart så att vi kan börja gå lite framåt i utvecklingen igen!
Postat av: sofi

2009-06-16 @ 13:37:32
URL: http://blogg.ystasallehanda.se/hastblogegn
Postat av: sofi

Javisst är det skoj med sto. Skutte är mitt första sto på många år. Och jag har verkligen fått några upplevelser på vägen. De trista är att hon ibland inte vill göra något alls. Låter skönt att ha sommarlov, önskar att jag också hade det =)

2009-06-16 @ 13:41:01
URL: http://blogg.ystadsallehanda.se/hastbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0