Hästarna på gården

2009-01-01 | 23:03:08

Detta inlägg blir tillägnat alla de andra hästarna på gården som inte fått chans att visa sig ännu! Ni som har följt bloggen flitigt vet ju redan det mesta om mina tre pållar, så jag tänkte faktiskt inte skriva något om dem. Förutom varsen liten bild såklart.

     
Liva, Amber, Tuffe



APPOLONIA > Lindgårdens:
Appolonia köpte vi för några år sedan. Ägaren innan oss hade gjort ett bra jobb med henne då hon inte haft det så lätt tidigare i livet... Från början var det meningen att detta skulle bli mammas häst, men efter hennes operation fick hon inte lov att rida igen. Därför bestämde vi oss för att betäcka Appolonia med Bollerups nordsvensk Udd, vilket blev "lilla" Amber! Tony är jättesnäll i all hantering, och går gudomligt i dressyren. Det är synd att hon inte tål tävling, annars hade hon nog varit en klippa i lagtävlingarna i dressyr.

     




EXKLUSIV GELG > Inackordering:
X:et är en före detta travare. Han är nu 5 år och håller på att skolas om till vanlig ridhäst av sin ägare. X:et är en mycket försiktig häst, men börjar ta mer och mer plats nu när han känner till sina hagkompisar.




MOBY DICK > Inackordering:
Gigantiska Moby är en äldre herre som vanligtvis får tjejerna i hagen på fall. Han är en riktig lustigkurre med knäppa ljud och beteenden laddade i bakfickan. Moby har nyss börjat komma ut och tävla dressyr tillsammans med sin ägare, där det går bättre och bättre. Pigg är han nu också!

     




HOOTCH > Lindgårdens:
Hootch är min lillasysters C-ponny. Han är född rund som en köttbulle. Julia tävlar honom i både dressyr och hoppning, dock hade han 2008 större framgångar i dressyren än hoppningen, han är klipsk och hoppar inte om han får chansen att vila. Han är ganska stöddig och kaxig i flocken, delar gärna hö-hög med Liva.

     




SUNDANCE > Lindgårdens:
Sunny är också min lillasysters ponny, kat. B. Hon tävlar dock inte honom längre, dels för att hon är lite för lång för honom och dels för att han är så tramsig på tävlingar. Sunny har dratt många pennor med Julia, t.ex. det första året hon fick honom stannade han hela tiden i hörnen av ridbanan, sen slängde han av henne i full galopp...
Om vintern är han väldigt motsträvig till att gå ut i hagen, än mindre till att råka få lite lerstänk på benen.

     




PYSEN > Inackordering:
Pysen är världens gulligaste lilla shettis! Väldigt arbetsglad och välutbildad. Trots sin unga ålder är han väldigt trygg och lugn med barn.

     
Postat av: Amanda

Jag måste bara säga att alla bilder är helt underbara! :)

2009-01-02 @ 00:26:34
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: caroline

Vad är det för stam på Moby dick?

2009-01-07 @ 20:40:18
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0