Utmaningarnas Hus:

2009-02-28 | 18:08:01


En komisk film som de har gjort tillsammans med Hipp Hipp.

Många av er undrar vad Utmaningarnas Hus är, och vad vi gjorde där, så jag tänkte att jag lika gärna kunde göra ett inlägg om det!

Tänk er "Fångarna på fortet" så är ni nästan rätt, för vi var inte på ett fort utan i en byggnad i Malmö... Det går i alla fall ut på samma saker; Laget ska gå in i olika rum och antingen lösa olika slags gåtor eller andra tanke-saker, eller så var det mer fysiska saker, t.ex. Nätboll, där man spelade en blandning av volleyboll och basket, fast man var tvungen att sticka händerna genom ett nät, eller så fanns det en massa mörka tunnlar som man skulle krypa igenom för att hitta några knappar.

Klubben hade anordnat detta som Kick-Off för tävlingsryttarna, tanken var att alla skulle lära känna varandra bättre och sammarbeta, speciellt då för de som ska tävla i lag!
Jag måste säga att det var något av det roligaste jag har gjort! Mot slutet började jag och resten av laget komma underfund med de olika övningarna och det slutade med att vi vann!

Alla som har chansen att åka dit, eller på något liknande, måste göra det! Ni kommer inte ångra er!
Om ni vill se mer vad det fanns för olika rum så kolla in deras bildgalleri.
Postat av: MizthaNguyen (v.

svar: no problem, allt bra med dig? :) hur lägne ar du ridit?

2009-02-28 @ 18:20:15
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: thess

Svar: åh, man får ett sånt sug att rida nu när man såg filmen på dig & preston! :D haha. Ja, du kan vara min getost! hahah, jag undrar en sak, är det du som designat din blogg själv? :)Jag köpte inget täcke idag,men jag skrev upp vad de kosta och vad jag ville ha så jag vet vilket jag skulle köpa när jag kommer hem från lofsdalen nästa vecka, så det bara är att gå in i affären & hämta det :) Jubel har nämligen inget stall/transport täcke, så det ska fixas innan jag tar hem henne :)

2009-02-28 @ 21:01:42
URL: http://thesshanning.blogg.se/
Postat av: Jennie

Har för mig att FEI också är där man bestämmer själv, kan ha helt fel, är inte så insatt egentligen ^^Nej precis! & det borde ju vara till fördel att rida sent i en dressyrtävling, om du förstår hur jag menar? :) haha

2009-02-28 @ 21:36:04
URL: http://jensis.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

svar: awuu okej :) jo då helt okej :D jassåå va nice, jag ahr alltid velat testa att rida en häst XD

2009-03-01 @ 01:00:24
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: Jennie

Haha du får göra det ;)Jo jag menar rider man typ sist i sin dressyrklass så måste ju de som rider sist få bättre poäng och procent än den som rider först, för dommaren måste ju tröttna och inte dömma lika hårt sen :b ^^

2009-03-01 @ 12:20:42
URL: http://jensis.blogg.se/
Postat av: Anna

Låter ungefär som Boda Borg. Är också ett ställe man kan åka till för att göra ungefär som fångarna på fortet. Är ett stort hus med massor av rum som man går in i. Och för att komam vidare och tillslut klara ett rum, måste man lösa uppgiften (som man får lista ut själv vad det är). Lyser en lampa rött, måste man gå ut och börja om igen :)Svar: Åh låter nice ;) 4H gårdar är gårdar med en massa djur som ligger lite på landet (behöver inte göra det, men det brukar finnas lite skoj och träd bredvid). Dit kan skolklasser åka, eller privatpersoner och kolla på djur. Oftast är de såna som inte har några djur hemma!

2009-03-01 @ 13:37:46
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

svar: mjoo men asså jag typ inte umgås inte med dem, plus alla mian vänner sulle ha skrattat åt mig XD men kanske kul ju XD

2009-03-01 @ 13:49:46
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: thess

Svar: har du lust att fixa min lite senare kanske? (A) inte så jätte ansträngt photoshopdesign, utan bara fixa en snygg vanlig design och lite hästaktigt sådär. Vad är en goudaost?! ;pHaha nej det har jag inte, kollade bara på lite ylletäcken o så inför hemkomsten :) hihi. Dock har jag fått reda på att stallplatsen som jag helst ville ha kmr jag inte få först om en månad typ, och jag vet inte riktigt om jag orkar vänta så länge ;p när det finns andra stallplatser man kan leta lixom, tillexempel har jag hittat en plats med underbara skogsstigar,nära till sjö & skrittavstånd till ridhus för en bra hyra. dock är det 35 min bussresa, men iaf.. det är så vimsigt i denhär stallplatsdjungeln, haha! :DVad gör du idag?

2009-03-01 @ 14:18:56
URL: http://thesshanning.blogg.se/
Postat av: Jennie

Haha, ja så kanske de med gör ^^ haha!Glömt o skriva det, men det lät kul det ni gjorde på Kick offen :)

2009-03-01 @ 18:30:17
URL: http://jensis.blogg.se/
Postat av: Jennie

Okeej :) Så kan jag med vara ibland.. vill liksom kolla av hur de andra är innan jag släpper loss :b :)

2009-03-01 @ 20:39:34
URL: http://jensis.blogg.se/
Postat av: MizthaNguyen (v.

svar: haha awuu men jag ahr ingen aning vad ridskolor och sånt finns, och haha XD jag har faktiskt mnga vänner, så haha XD det kmr gå rykten till och med :D

2009-03-01 @ 22:18:29
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/
Postat av: thesshanning

Svar: Jovisst hade jag möjlighet till uteritter på den första jag sökte, men stallägaren verkade inte alls seriös så jag har lessnat nu. Om jag har turen med mig nu istället så kanske jag får en stallplats hos en bekant, bara 10 min från där jag bor :) det är jättefin miljö i det stallet som ligger 35 min bort, men av samma skäl som du nämde så var jag ju tveksam. Men det löser sig alltid! :)Jag är helt galen i olika ostar, jag ääälskar brieost! :DNu åker jag bort en vecka, så vi hörs när jag kmr hem! ta hand om dig <3 kramis.

2009-03-02 @ 00:14:32
URL: http://thesshanning.blogg.se/
Postat av: Anna

Svar: Okeeej :) Då hade ni en liten mini4Hgård då :) Är ju jättebra att stadsbor kan åka och se ritkiga djur och gårdar :)Jaha, lite andra regler där ja. Men låter mycket roligt ändå :):)

2009-03-02 @ 15:01:43
URL: http://soockertoopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0