En Jacson skulle sitta fint!

2008-10-29 | 21:52:43

Gud vad skönt det var att vara med hästarna igen! Ridhusträningen med Tuffe gick väl bra, med tanke på att han inte blivit riden på typ 2 veckor. Han hade hunnit tappa väldigt mycket kondition, och lagt på sig en rätt stor bulle placerad mellan fram och bakbenen... Men nåja, jag ska komma igång och rida nu (Rider jag inte imorgon så får ni slå mig, OK?).

Tuffe tyckte ju såklart att det var jätteskojigt att få komma ut och springa av sig, så det blev mest rally längs långsidorna, plus en massa bockningar och glädjesprattel! Inte så mycket Dressyr där inte... Men jag tyckte att han kunde, och förtjänade, att få ha lite roligt sådär på första ridpasset. Och jag själv tyckte det var rätt roligt också...


Tuffe, Tony och Sunny på sommarbetet, 2008.

Jag måste verkligen skaffa en ny, riktig, Dressyrsadel! Just nu har jag en i syntet eftersom jag ett tag tyckte att det var mycket snällare mot honom som är så gammal, och dessutom var han ju inte så duktig på Dressyr... Jo visst, där tänkte vi smart (Eller inte)!

Syntet är kanske snällare mot honom, men nu när han har visat sig ganska fin i Dressyren behöver jag en riktig lädersadel med ordentliga kåpor! Jag får verkligen inget stöd från min nuvarande sadel, jag kunde lika gärna rida runt i min hoppsadel (Som för övrigt inte passar längre nu när han fått större ryggmuskulatur, så nu har jag en, inte så snygg, gammal lädersadel med målarfärg på...).
Nej, ge mig en likadan sadel som Julia använder! En Jacson. Jag har snott den några gånger förut då den ligger skitbra på Tuffe och den är perfekt för mig, djup med "utstickande" kåpor!

PS. Vad kul att bloggen har fått så många nya besökare, det blev faktiskt nytt besöksrekord idag! Och tack för alla positiva kommentarer jag får från er!

Vad rider ni i för Dressyrsadel?
Postat av: Anna

gu va härligt med alla hästbilder! Saknar den tiden...

2008-10-29 @ 23:25:35
URL: http://annakubel.blogg.se/
Postat av: Mia

Har du egen eller egna hästar? :)

2008-10-29 @ 23:36:38
URL: http://miijaah.blogg.se/
Postat av: Mia

Oh, det låter ju helt underbart :)

2008-10-29 @ 23:59:34
URL: http://miijaah.blogg.se/
Postat av: circus em

hästar är så himlans vackra!

2008-10-30 @ 00:38:06
URL: http://obstinate.blogg.se/
Postat av: Erika

GRYM BLOGG! det behövs lite mera hästfolk! ;)

2008-10-30 @ 10:41:04
URL: http://ikans.blogg.se/
Postat av: jennifer

ingen, jag har knappt suttit på en häst!

2008-10-30 @ 11:04:36
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

saknar verkligen ridningen när man kikar in på din blogg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0