Skrittperioden Dag 1

2008-12-29 | 16:24:42


Tänk vad snygg Liva kommer vara med lite muskler, särskilt på baken!

Era små "spark-i-baken-kommentarer" hjälpte faktiskt, för klockan 11 idag så småjoggade (Nästan i alla fall) jag faktiskt ut till stallet! Liva blev glad när jag kom och hämtade henne, och det är inte så vanligt att hon blir! Dock blev jag inte lik glad när jag såg att hon överallt där inte täcket skyddade var kolsvart av otorkad gegga...

Hennes 2 skrittveckor ska nog gå bra, dock kommer hon tycka att det är tråkigt efter några dagars skrittande... Men, hon får stå ut, är man så gammal får man ju vara extra försiktig med benen, och då blir 2 veckors skritt utmärkt!

Hon skötte sig i alla fall över förväntan, jag trodde hon skulle vara en krutburk igen efter att bara stått några dagar igen, men hon var inte så farlig, vi travade 2 korta streckor så att hon inte skulle bli alltför tjurig. Jag fick dessutom henne i form! Det är inte världens lättaste kan jag säga.

När vi kom tillbaka så tänkte jag ta en extra liten putsning på henne eftersom hon såg "ganska" förjävlig ut, men förutom stretchingen så hann jag bara kyla hennes ben med vatten, linimenta, kratsa och olja in hovarna innan hon tyckte att det räckte för dagen.
Hon tyckte i alla fall att hon var fin när hon kom ut i hagen, uppvisning inför alla de andra små lortgrisarna!
Postat av: Katja

haha.Min är också en lortgris. :o)

2008-12-29 @ 16:37:09
URL: http://equestrian.blogg.se/
Postat av: Kim

Jaa, själv har jag inte tävlat sen oktober 07. Och har en dyr fin häst som inte får göra det han borde få. Ge mig en spark!

2008-12-29 @ 22:56:05
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Jag vet, men det här året har det varit hel rörigt i mitt liv, ingenting har funkat bra. suck Hoppas på ett bättre 2009! :)

2008-12-30 @ 11:13:20
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0