Jag har sprickor i foten...

2010-03-01 | 12:26:45


Jaha, skadad igen... Skiktröntgen visade att jag hade flera sprickor i fotknölen... Orkar verkligen inte med att vara skadad -Nu när det äntligen börjar bli vår och det går att tävla! Tage är så himla fin och fräsch nu också, vill inte börja om med det arbetet igen...

Hittade den HÄR forumstråden, blir ju lite lätt rädd?! Jag vill inte få bestående problem om jag rider trots mina sprickor?! Läkarna sa att det skulle ta 4 veckor att läka sprickorna, och att jag inte borde rida på 3 veckor. NO WAY! Jag SKA fortsätta rida, både för Tages och min egen skull!
Funderar på om det skulle vara bekvämare att rida barbacka eller utan stigbyglar? Jag håller ändå på att arbeta med att stärka min sits och vad skulle då vara bättre träning än att rida utan stigbyglar? Tömkörning tänkte jag också passa på att börja med. Det har jag sedan tidigare planerat att lägga in på vårt träningsschema, så det är ganska perfekt inpassat!

Det tråkiga är att jag förmodligen missar helgens tävling, såvida det inte känns OK att rida dessa dagarna. I så fall tänker jag tävla med en stigbygel... :p Mamma och c/o snackar dessutom om att jag skulle missa Div. I Omg. 1?!!! ALDRIG! Min plats ger jag inte bort i första taget!

Tage ska dock få en vilodag idag, både för att min fot ska få EN ledig läkedag innan jag ska prova att rida och OM Tage skulle känna sig lite tumultad efter gårdagens fall så kan det vara skönt för honom att vila lite.
Varför är jag en otursfågel?...

Postat av: Lamia - TÄVLING PÅ BLOGGEN

Fy vad trist, vilken otur! :(

2010-03-01 @ 12:46:26
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Anki

Ajj.. Otur!

2010-03-01 @ 12:48:35
URL: http://blackwing.blogg.se/
Postat av: fridan

mjo vi har en hästaffär.. och de har aldrig något hemma :S ett bogskydd tog 10 månader att få hem efter jag beställde det... :S



usch då vad trist med skada!! men får du gå på foten?

2010-03-01 @ 12:50:10
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: Carro

Om läkarna säger att du inte får rida så ska du inte göra det. Det hela kan sluta med bestående skador och då kommer du kanske aldrig nå dina mål.

Är det inte bättre att vila nu och kunna satsa sen?



Men om du nu ändå kommer rida så börja med att rida utan stigbyglar, iallafall de första dagarna. Så att du inte belastar skadorna.

2010-03-01 @ 13:14:44
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Lamia - TÄVLING PÅ BLOGGEN

Det är så lätt att säga gör som doktorn säger, men jag vet själv hur det är. Jag var uppe och red nästa klass då jag bröt revbenen, och red nästan direkt efter blindtarmsoperation haha :D man vill ju inte låta dom vila när man kommit igång!



Lyx att vara så lång btw, då når du ju runt hästen ;) haha jag är mest en liten klutt uppe på.

2010-03-01 @ 13:48:36
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Tina - Born "Bornis" Late

Usch då :/

Det vart ju inget vidare alls..

Haha gud vad jag känner igen det där med att inte ha "uppehåll" i ridningen :P



När jag gick omkull med Anton så skulle jag minsann upp och starta i nästa klass ändå..ÄVEN om det var vår debut i 1 meter haha..

Sen att jag hade svår hjärnskakning brydde jag mig inte om xD

För jag SKULLE rida..haha..

Tror inte riktigt att jag tänkte klart xD

2010-03-01 @ 16:03:30
URL: http://bornlate.blogg.se/
Postat av: fridan

precis, så typiskt!!! :( här är det dock snökaos igen, suck! :( så trött på det!!



mjo den affären går nog inte så bra känns de som.. hittat ridstövlar där jag vill köpa men känns som att det kanske tar typ 4 månader innan de kommer då :P

2010-03-01 @ 16:29:37
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: FRIDA VILTORSSON - Det mesta mellan häst & hov

kunde varit värre dock, jag känner en som landade så illa på sin fot när hon HOPPADE AV att allt i hela foten förstördes, och nu har hon skruvar inne i foten som hon alltid kmr ha där, fast hon kan ju rida nu men , hon fick vänta i kanske ett år eller så, men usch va surt att skada sig precis när ni ska börja tävla :S

2010-03-01 @ 16:33:54
URL: http://fridaviktorsson.blogg.se/
Postat av: borasryttaren.blogg.se

det är väl kanske bättre att ge bort din plats så länge för det är ju synd nu när du är skadad så kan du inte rida ordentligt och då kanske det är bättre att någon annan får ta din plats. Livet är inte över än. Du kommer ha flera chanser.

Asså nu tänker jag på laget och dom andra som vill vara med. Fast det är ju lätt att säga det så här när man inte är med något lag. Om jag skulle varit med skulle jag aldrig lämna min plats :P



Men jag hoppas verkligen att du blir bra!!!

2010-03-01 @ 16:43:14
URL: http://borasryttaren.blogg.se/
Postat av: sofi

Håll ut, det kommer fler tävlingar. Krya på dig!

2010-03-01 @ 18:57:24
Postat av: Lina

haha varför kan inte vi häst tejer göra som doktorn säger ;) jag själv har brutit stor tån men rider iallaf fall. Visst inte med stigbyglar (kan inte gå på foten) men man får en grym balnase efter ett tag och sittsen blir betydligt bättre ;, men jag avråder dej från att hoppa !!! det tär en hel del på skaddan

2010-03-01 @ 19:08:43
URL: http://rockarungen.blogg.se/
Postat av: jenny

ajdå vilken osis! ta de lugnt bara så att du inte fördröjer läkningen

2010-03-01 @ 20:12:37
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: Lina Renström - Du kan vinna ett tävlingstäcke!

Gud vad tråkigt :( Men hur kan du tömköra? Går du inte på krykor eller nått? :P Hoppas du inte missar några tävlingar!!!

2010-03-01 @ 20:32:37
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: warnmark -vinn ett par ridstrumpor från Equiline

Åh fy :O.

Inte, inte alls roligt. Håller alla tummar jag har för att du kan vara med på de inplanerade tävlingarna och att allt läker som det ska. Krya på dig!

2010-03-02 @ 00:25:43
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Lotta

Riktigt tråkigt för dig, men tror det är bäst att lyssna på farbror doktor då det som sagt kan bli så att det förstör mer än vad det ger. Inte så roligt att få bestående problem sen bara för..

att tävla är inte hela världen även om det självklart är mål man har..

Krya på dig

2010-03-02 @ 09:25:18
URL: http://hastfotografen.webblogg.se/
Postat av: Sofia

nej fyfan vad tråkigt! men hade jag varit du så hade jag låtit bli ridningen om doktorn säger det. Tänk om du får framtida problem som gör kanske att du inte kan rida ordentligt. men om du ändå rider så låter det bra att rida utan stigbygel :)

2010-03-02 @ 14:51:26
URL: http://kumpumaki.blogg.se/
Postat av: jacqueline dinewald

Hoppas det blir bra, klart du kan rida! ingenting är omöjligt, titta bara på albert zoer, han gjorde ju också illa sitt ben riktigt ordentligt fick ju operea och allt men inte såg man att han var borta från tävlingsbanorna speciellt länge! Lycka till!

2010-03-02 @ 16:12:57
URL: http://charente.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0