Film från träning

2012-05-11 | 10:42:02


Igår var jag ute och red ett dressyrpass i det fina vädret, jag är superdupernöjd! Gjorde en film till er så ni kan få se lite hur det ser ut i nuläget.



Med tanke på att jag inte har varit så seriös med dressyrtränandet på ett tag så känns det faktiskt inte som att jag gått särskilt mycket bakåt i utvecklingen iallafall. Tage var mjuk och inte alls tungriden som han kan vara, och det är nog den känslan som jag mest vill känna för tillfället. Ett steg i taget är bäst. Åh hans galopp var helt underbar att känna! Han brukar inte alls vilja samarbeta där utan bränner bara på och vara motsträvig till ställning -särskilt i höger varv som är hans dåliga sida. Men igår kändes det verkligen som att det var jag som hade kontrollen och kunde ställa, öka, minska utan tjaffs. Förstå känslan på en så stor häst då! Det märks verkligen att Julia har ridit honom :)

Förresten så funderar jag på att starta en dressyrtävling med honom nästa vecka, på klubben så det är nära. Egentligen skulle Julia göra det men hon tänker nog ta Amber (första tävlingen för henne i så fall!) istället. Jag är en sådan person som behöver ha något att se fram emot för att kunna motivera mig, så jag tror att det hade varit bra för mig... :)


Visst är Amber snygg?!

RSS 2.0