Skadad häst

2013-03-02 | 16:24:05
 
Får ju ingen motivation till att skriva när det är så lite som kommenterar. Är ju van vid 20-talet kommentarer per inlägg innan jag slutade, men antar att man får vänja sig vid såhär lite när man är "småbloggare"... :p
 
För att uppdatera lite snabbt; Tage är fortfarande konstig. Det är svårt att förklara vad det egentligen är med honom, för inte ens vi själva kan riktigt sätta fingret på det. Han är vanligtvis en väldigt framåt häst som hellre springer snabbare för att komma undan arbetet, nu är han mer som en gammal shettis -Saktar av om man inte skänklar hela tiden och är allmänt "lat". Vi har fått för oss att han ser lite öm ut i fötterna, men han haltar inte och skrittar normalt -Det är bara i trav och galopp som han visar att något inte stämmer. Det är det som är så konstigt. Ibland önskar man verkligen att dem kunde säga vad som är fel!
Vi ska i alla fall prova att lägga på skor igen, han går ju barfota just nu och har gjort i flera år utan att ha några problem. Det skadar ju inte att prova och se om det blir bättre. Blir det inte någon förändring så har vi pratat om att prova med equiterapeuten igen, om det fortfarande skulle sitta något i ryggen. Blir det inte bättre då heller, då kanske man får börja fundera på om han helt enkelt bara är "slut"? Han är trots allt 21 år nu, men det har vänt så snabbt bara från bra till dåligt och det är väl det som man har svårt att acceptera. Jag tycker att åldern borde komma smygande, inte bara "pang boom". Vi får se vad det blir av det, jag hoppas att det bara kan vara något så enkelt som att han behöver skor. Håll tummarna för honom!
 
 
Postat av: Emma Elfstrand - hästblogg

Tror det är något generellt just nu för vi får typ inga kommentarer längre heller :( så tråkigt!

2013-03-03 @ 10:27:21
URL: http://elfstrands.se
Postat av: jenny

Usch då låter inget vidare, hoppas att ni kommer på vad det är som inte stämmer!

2013-03-03 @ 18:13:09
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0