Ibland går inte allt som man tänkt det...

2013-03-25 | 08:00:00
 
 
Just nu är jag lite deppig... Har liksom föreställt mig att Tage skulle bli precis som vanligt nu efter sista equiterapeut-besöket, att det skulle gå hur snabbt som helst. Han har skrittat i 2 dagar som vi blev rådda till, så igår var det alltså dags för att sätta igång honom som vanligt. Eftersom det var min systers födelsedag hade ingen tid att kolla på oss från marken, så jag valde att longera honom istället för att själv kunna se. Jag tyckte han såg konstigare ut än vad jag mindes honom sist, särskilt i höger varv (som alltid varit hans dåliga sida). Han spände upp nacken och ner ryggen, såg ut som att han gick på glas. I galoppen ville han bara fatta vänster eller korsgalopp. Jätteskum!
 
Vi sa ju dock minst 2 veckor innan vi ger upp, så det är bara till att hålla fast vid planen och hoppas på en förbättring. Känner mig bara nedstämd och omotiverad just nu eftersom mina "solskensfantasier" gick i kras...
Håll tummarna för min fina prins!
 
Postat av: jenny

Usch vad tråkigt :( Men kämpa på i tå veckor så får vi hoppas att det blir bättre!

2013-03-25 @ 10:53:59
URL: http://teamjl.webblogg.se
Postat av: Linnea

Du ska inte åka till någon klinik eller så och kolla upp honom ordentligt då? Det låter ju som att det är något när han inte vill fatta höger galopp!

2013-03-25 @ 13:48:47
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Emily

Det kan inte vara någon form av strålbenshälta eller så? Min ena häst var mystiskt halt och rörde sig lustigt länge (innan jag ägde honom) och ingen hittade något fel mer än att han var spänd och så överallt, visade sig vara strålbenshälta båda fram till slut. Nu är han helt bra från det och slipper specialbeslag osv sedan två år tillbaka, han är 21 i år :)

2013-03-25 @ 19:29:29
URL: http://ryttarduon.blogg.se/
Postat av: Linnea

Ja jag förstår absolut hur ni resonerar! Jag håller tummarna för att han känns bättre snart så du kan ha glädje av honom i ett par år till :)

2013-03-25 @ 21:21:05
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Jen & Johnny

Aww vad tråkigt. Håller tummarna att det blir bättre snart!

SV: Ah vad härligt! Jo det är verkligen fint där nere. Och det är GAAALET dyrt med häst här. Det är verkligen inte ok. För stallplats plus foder och strö går det typ inte att komma under 4000kr/mån. Och då är det billigt. Anläggningar som har ridhus kostar minst några tusen till.

2013-03-25 @ 21:30:59
URL: http://johnnyochjag.blogg.se
Postat av: Amanda

Usch håller verkligen tummarna för att det blir bättre!

2013-03-27 @ 14:59:13
URL: http://amandadudas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0