Det jag ångrar mest...

2013-01-22 | 12:30:00
 
En av sakerna jag ångrar mest i hela mitt liv, är att vi sålde Tuffe. För er som inte vet vem Tuffe var, så var det min D-ponny som jag hade från det att jag var 8-9 år fram tills jag var 17 ungefär. Jag lärde mig allting på honom och även om han var ganska bekväm av sig så var han den schysstaste hästen jag stött på hitintills. Tyvärr blev jag för lång för honom redan när jag var 14-15, och efter hand som åren gick och han höll sig lika fräsch som han alltid varit -Så kändes det som att det var dags att gå vidare och låta honom få all den kärlek, pyssel och chansen att lära upp en ny liten ryttare, som han förtjänade. Jag hade ju vid den tidpunkten 3 andra stora hästar, plus några som jag hjälpte till att rida, så tiden fanns helt enkelt inte. Det var ju stora hästar jag passade bäst på nu, och ville satsa på.
 
Tuffe blev i alla fall såld, men det blev inte så som jag hade fantiserat om att det skulle bli. Någon månad efter fanns han inte längre, och vi fick inte veta någonting varken före, under och knappt efter heller. Trots att det var en av kriterierna innan han såldes -Att vi skulle hålla kontakten, att jag skulle få hälsa på och även att han skulle komma tillbaks till oss om han av någon anledning skulle bli till salu igen.
Det gör så ont att veta att den hästen som alltid ställt upp i väder och vind för mig, fick ett sånt öde. Även om det kanske nu var så att han blev sjuk bara sådär, så kan jag inte låta bli att undra om han hade levt än idag om jag hade haft kvar honom?... Jag hade åtminstone velat bli kontaktad när det hände, så att jag kanske hunnit säga hejdå till honom. Jag tänker på honom nästan varje dag och undrar vad som hände. Jag känner mig skyldig fast än jag inte hade något med det att göra. Men mest av allt känner jag mig som en svikare som skickade iväg honom.
 
 
 
Postat av: Molle

Världens finaste tuffe!

Svar: Ja, det var han! :(
Freja Lindskog

2013-01-22 @ 13:56:55
Postat av: Matilda

Vad fin blogg du har!
Förstår hur du har det, fick Avliva min D-ponny i augusti förra året.. :(

2013-01-22 @ 17:06:44
URL: http://matildaholmberg.blogg.se
Postat av: Sabinas häst&foto

du svek honom inte. Du ville ge honom det bästa. .Det är allt för lätt att tänka "tänk om" men du ska inte ha dåligt samvete. Det var tråkigt det som hände men d et finns en mening med allt som sker även om man inte vet varför. Tråkigt att de nya ägarna var som de var. Kram

2013-01-22 @ 19:31:00
URL: http://xn--hstofoto-0za.se
Postat av: Agnes

Ny miniserie! Har du stört dig på dåliga hästannonser? I dag har jag frossat i hästannonser och pekar glatt ut alla fel! Underhållande läsning XD

http://micatcho.blogg.se/

2013-01-23 @ 14:00:32
URL: http://micatcho.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det låter verkligen inte som att du svek honom. Han var verkligen fin i alla fall :)

2013-01-23 @ 16:01:46
URL: http://rettstavat.blogg.se
Postat av: Amalia

Hej!
Var gärna med i min tävling där du kan vinna ett presentkort på 200kr på caseapp där du kan beställa ett egendesignat iphone skal!
Här är inlägget om tävlingen ;) http://amaliawahlstrom.weride.se/2013/01/23/tavla-om-ett-presentkort-pa-200kr/#respond
Kram!

2013-01-23 @ 16:24:20
URL: http://www.amaliawahlstrom.weride.se
Postat av: Lisa

SV: Kan förstå det, vem kan man lägga skulden på om inte sig själv? Så äre ju tyvärr...

Aaaw tack! :D

2013-01-23 @ 17:38:51
URL: http://rettstavat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0