Något som gör mig irriterad

2013-08-03 | 11:15:00
 
Är alla småbarn som kommenterar Julias ponnyakuten-video på min youtube, för att klanka ner! För det första är klippet från 2009, alltså FYRA år gammalt (herregud, vad längesen!) och för det andra -Är jag intresserad av att veta att en 8-åring inte tyckte att det var ett tillräckligt problem för att söka? Nej.
Uppenbarligen var det det eftersom hon blev utplockad till castingen, men neeej -Det spelar ju absolut ingen roll vad teamet tyckte för tydligen är det ju alla med ett youtube-konto som avgör om de är värdiga att gå till casting, fyra år senare... :p
De två första kommentarerna som frågat samma och fått samma svar kan vara okej, men nu är det bara sjukt irriterande. Har de inte lärt sig att scrolla än eller vad är det frågan om?
 
 
 
Jag tyckte i alla fall att de var jätteduktiga och utöver de 40 sekunderna på videoklippet är det ingen mer än min familj som vet vad som sades om detta ekipage 
 
Postat av: Lisa

Fast jag tycker inte direkt de klankar ner. De flesta känner till PA som ett program där hästarna (tillsammans med ryttaren såklart) har stora problem inte som ett program för träningstips.

Sen kan man ju såklart tycka att vissa borde tänka ett steg längre och tycka det är bra att man tar med träningstips i programmet också =)

2013-08-03 @ 12:50:02
URL: http://sunnyday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0