Vad vi har sysslat med under tiden...

2012-10-23 | 10:34:00
 
Jag önskar att jag kunde säga att jag klättrat Mount Everest, ridit EM och en massa andra spännande saker under tiden jag varit borta från bloggen. Sanningen är tyvärr inte lika intressant, det enda vi har gjort under tiden vi var borta är ren "vardag". Jag träffade ju min pojkvän i juli/augusti förra året, och jag får nog erkänna att jag varit lite slarvig med allt som inte rörde kärleken. Ni vet, typisk nyförälskelse-fas. Jag har ridit mest för skojs skull, inga tävlingar eller träningar. Fast nu när jag skriver det här så kom jag faktiskt på att jag startade en dressyrtävling i april, tyckte det gick helt okej men procenten tycks alltid vara densamma ;p Det enda viktiga jag har åstadkommit är att jag fick mitt körkort i juni detta året!
 
Jag vill komma igång med ridningen, träffa mina vänner, vara hälsosam(mare), uppfylla mina drömmar kring jobb -Därför har jag börjat blogga igen, bloggen knyter samman alla mina intressen och drömmar. Jag har faktiskt saknat att dividera med er läsare om allt.
 
MÅL FRAMÖVER:
* Komma igång med både dressyr och hoppträningar.
* Lite tävlingar planerar jag till 2013, finns ju inte så många kvar nu när det närmar sig vintertid. Jag funderar dock på KM Hopp för skojs skull, det är om ungefär en månad.
* Komma igång med bloggen på riktigt, samt ny design och uppdateringar.
* Hitta ett jobb för att kunna försörja mig. Jag har dock ett drömyrke, eller yrkeN, som jag ska kämpa för att förverkliga!
 
En fälla som jag hamnade i sist jag bloggade, var att inte kunna uppskatta det jag och Tage uppnådde utefter vår egen utbildningsnivå. Jag tyckte alltid att det kunde vara bättre, såg förjävligt ut och skämdes för att visa videos eller skriva hur det gick på tävling. Jag kände press att jag måste vara framgångsrik om jag hade så många läsare, och när jag inte var det (vilket jag oftast inte var eftersom min hjärna intalade mig att vi var tvugna att vara i klass med OS-ekipagen) så kände jag mig totalt värdelös. Denna gången ska jag hålla mig och Tage i en egen bubbla, där jag har fullt fokus på bara oss själva där vi står i nuläget. Så har vi det nu och det är så mycket roligare att rida då!
 
Postat av: Anna Elfstrand - hästblogg

Tycker det är så himla roligt att du är tillbaka! :) Ska bli spännande att följa dig och Tage igen, finaste hästnamnet ;)

Svar: Tack Anna, känns kul att vara tillbaks när det är så många som blir glada! :) Haha, absolut finaste hästnamnet! ;D
Freja Lindskog

2012-10-23 @ 11:42:00
URL: http://elfstrands.se
Postat av: Carol

Är du inte kräsen så vet jag att de har kris på städ på sjukhuset om du behöver jobb... Bra tider om inte annat! Kul att du bloggar igen!

Svar: Tack så jättemycket för tipset, ska absolut söka lite sånna jobb! Efter att ha jobbat på ålderdomshem i somras så är jag rätt van vid det mesta... ;)Vad roligt att du tycker det! :)
Freja Lindskog

2012-10-23 @ 11:44:21
Postat av: jenny

Låter som bra och realistika mål :) Ser fram emot att följa er!

2012-10-23 @ 14:06:20
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se
Postat av: Emily

Jättekul att du är tillbaka iallafall :) Tage ser ut att vara riktigt fin just nu! Minns att han var lite tanigare innan men verkar ha biffat på sig! Har ju själv en stor herre som är född 92 så det är kul att jämföra :)

Svar: Kul att du tycker det och tack så mycket! :D Precis, han har varit rätt spinkig innan. Man ska väl i och för sig inte hoppas för mycket, vintern är ju den svåraste perioden för dem att hålla hullet uppe... ;p Ja, var inne och kollade på din med -såå fin! :D
Freja Lindskog

2012-10-23 @ 14:21:41
URL: http://ryttarduon.blogg.se/
Postat av: Lina

tycker att detta inlägg var bra skrivet och det bästa är att du har insett att ens mål ska vara inom räckhåll och att man kan ha drömmar som är uppe vid stjärnorna. jag Själv gjorde denna upptäckt i sommras när jag var ute och red på min medryttar häst, jag villle att hon på 8 veckor skulle komma tillbaka super musklad och andrat kropps form. men jag fattade ju till slut att vill man att det ska vara en permanet förändring då tar det tid. För de bästa övningar är facktis att hålla sig till bas övningar

Svar: Som du säger, det bästa är faktiskt att hålla sig "basic". Tyvärr är det lätt att tappa fotfästet, särskilt när man har en blogg där man på ett sätt ska leva upp till läsarnas förväntningar. Har varit rätt skönt och framförallt givande att ta en paus då för att hitta sig själv igen :) Kul att det märks utåt också!
Freja Lindskog

2012-10-25 @ 20:10:16
Postat av: Julia

Himla kul att du börjar blogga igen!

Svar: Så kul att alla mina gamla läsare hittar tillbaks, tycker jag! :D
Freja Lindskog

2012-10-27 @ 10:24:25
URL: http://ohjuliet.blogg.se
Postat av: Gabbi

Fin blogg du har! =) Gör du bloglovin'byten? Kramar!

Svar: Tack så jättemycket! :) Tyvärr inte just nu, kanske senare när bloggen bytt design och är igång lite mer. Kram!
Freja Lindskog

2012-10-27 @ 21:46:35
URL: http://therescue.webblogg.se
Postat av: Maja

Men FREJA! Nu har det gått jättemånga dagar sen du bloggade!! =P

Svar: Jag veeet, har varit så blåsigt och regnat hela tiden så har inte haft motivation att göra så mycket... ;(
Freja Lindskog

2012-10-30 @ 12:42:13
URL: http://confessionsofanequestrienne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0