Ett projekt i Hästväg

2012-10-22 | 15:43:00
 
 Min syster har projektarbete i skolan nu och hon har valt att köra igång "Ett projekt i Hästväg". Detta projektet går ut på att anordna olika, hästliga, evenemang och alla pengar som blir insamlade kommer att skänkas till Svenska Hästars Värn -som hjälper vanskötta hästar i Sverige.
 
De evenemang som hon planerar för nu i det närmsta är en clinic, en ridsport-modevisning samt en loppis. Loppisen har redan fått ett datum, den 10/11 på Österlens Ridklubb (läs mer på facebooksidan).
 
Så, har du möjlighet och tycker att detta låter som något kul, samt vill bidra till ett gott ändamål -Gå med i evenemanget "Ett projekt i Hästväg" på facebook! På så sätt kan ni följa allt som händer samt hålla koll på nyheter och uppdateringar kring de olika tillställningarna. Bjud gärna in era vänner, tipsa Julia om idéer och sprid vidare! Tillsammans kan vi ge många vanskötta hästar ett bättre liv!
 
Postat av: jenny

Länken fungerar inte :(

Svar: Åh, varför har jag inte märkt det förrän nu... :p Du får logga in på din facebook och sedan söka på "ett projekt i hästväg", så ska det fungera :)
Freja Lindskog

2012-10-22 @ 23:58:28
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0