Frågor/Svar

2010-03-07 | 21:24:44




SVAR: Anledningen till att vi ska försöka göra oss av med så många hästar är för att ingen hinner med dem ordentligt, vilket är både synd om hästarna och tär på vår ekonomi. Att ha 9 hästar, varav endast 3-4 stycken används ordentligt känns ganska onödigt. Pengarna som går åt foder och andra nödvändiga saker åt de "överflödiga" hästarna skulle man kunna använda till bättre och roligare saker, t.ex. några extra träningar/tävlingar eller finare utrustning. Plus att både jag och min syster vill satsa på högre höjder/tävlingshästar, eftersom stallet är fullt så behöver vi sälja av oss dem hästar som inte vi har nytta av längre och på så sätt kunna "börja om" på hästförrådet.

Planerna är att hålla nere mitt hästantal till 2 stycken, det är allt som jag hinner med paralellt med skolan. Annars så har jag inte särskilt många planer mer än att ha ett SKITKUL år tillsammans med Tage! Tanken är att vi ska tävla stadiga 120-rundor, och om vi klarar av det så finns det en liten tanke om att prova på 125 mot slutet av hösten. Jag vill satsa järnet i AgriaHoppet och även få praktisera hos några duktigare ryttare.


SVAR: Designen går det väldigt segt med. Jag hade en header klar, men ångrade mig då jag tyckte att den var för vanlig och tråkig. Nu har jag en rolig bakgrund, men har ingen idé till header... :p



SVAR: Tanken var att hon skulle satsa på att vara med i Elit-laget som pågår för tillfället. Dock med tanke på att vädret inte tillåtet varken seriös träning eller förberedande tävling så beslutade hon sig för att ge upp den tanken. Även om Andante älskar att hoppa så behöver han mer träning innan han kan gå säkert i en Elit-allsvenska. Jag tror att Julia satsar på att vara med i Div. II till hösten istället.



SVAR: Japp, min gamla ponny som jag haft sedan jag var ca. 9 år.



SVAR: Tartuffe är hela 23 år, men han föredrar att skippa 2:an... ;p



SVAR: Foten är fortfarande som en spärrballong och börjar gå i lila/gula toner, dock gör den inte lika ont längre. 3 veckor kvar, suck...



SVAR: Jag planerar att prova med lite skritturer den kommande veckan. Dock tror jag inte riktigt att min fot är redo för det, hur mycket jag än skulle önska... Men längre än 2 veckor kan jag INTE vänta!

Min tävlingsplanering har blivit uppskjuten till april, blir det nya förhinder den månaden så börjar jag seriöst att undra om någon har lagt en förbannelse över mig?! :p Tyvärr så kommer jag nog att strunta i att delta i Div. I. Vi kommer inte att hinna igång till omgång 2 heller och då känns det ganska meningslöst att vara med på omgång 3 och 4, som är ett meeting. Känns bättre att satsa på AgriaHoppet och våra individuella prestationer.

Postat av: Lamia

Sv: Det går bra i samma inlägg :D§

2010-03-08 @ 15:50:13
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Anonym

När fick du din första häst och vad hette den?

2010-03-08 @ 20:50:30
URL: http://linajzan.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Sv: Tack så mycket ! Han är jätte fin men lite speciell, mycket humör. Haha^^

2010-03-08 @ 21:37:12
URL: http://teamjohansson.blogg.se/
Postat av: Matilda

Nej då är det inte han, han åkte tillbaks uppåt Stockholm.

Kul att du tyckte han var fin! :D Synd att det inte var samma.

2010-03-08 @ 22:37:53
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Jessie

Vi har ocks fåt senarelägga tävlingsdebuterna för året. Allt är totalt igensnöat. Suck.

2010-03-09 @ 07:06:44
URL: http://www.metrobloggen.se/ryttarliv
Postat av: ebba

sv: haha okej! :) hur gamla och hur stora är hästarna som ska säljas? :)

2010-03-09 @ 08:26:36
URL: http://brejjk.blogg.se/
Postat av: Matilda

Hehe ja då var det tur! Han var huuuuur snäll som helst så då är det garanterat INTE han som hamnat där :D

2010-03-09 @ 09:53:11
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0