Dagens Tage-pass

2009-10-20 | 22:17:14


Tage hade eld i baken idag! Jag har satt igång honom långsamt efter Stockholmsresan, igår var det skrittpass och idag skritt/trav. Imorgon återgår vi till "normala" pass tänkte jag, och laddar inför klubbtävlingen på lördag!

Hur som helst, sedan Tage anlände till Lindgården har han varit lugn som en filbunke, lite för lugn. Därför exprimenterade vi lite med hans foder igårkväll; Vi lade i lite havre, vilket märktes mer än väl vid ridpasset idag... Det var inte så att han var dum, men hade bara väldigt mycket energi och hallucinationer om farliga kråkor och elaka stenar. Men jag har faktiskt hellre en pigg häst än en seg! Sen är det inte säkert att vi behöver fortsätta med havren, hans "trötthet" kan bero på t.ex. pälsbyte, men för tillfälligt så får han ha en liten energikick på vägen!

Men det är kul att få se en sådan sida av honom också, förutom kråkorna och stenarna så skötte han sig fint! Lite spänd i nacken var han fortfarande, tror att han behöver ett nytt hårt dressyrpass, men mot slutet fick jag i alla fall ett mjukt stöd på bettet och lite mer avslappnad hals.Förresten, vi håller på att klippa Tage! Han hade lika mycket hår som en hel björn... Vi har bara "grovklippt", lite mer noggrann klippning blir det förhoppningsvis imorgon och sedan är det bara finliret kvar med den lilla sladdlösa klippen! Före och efter-bilder ska ni få såklart.

Postat av: molle

freja!

ja vill se film från hoppträningen!

2009-10-20 @ 22:25:01
URL: http://matildalancing.webblogg.se/
Postat av: Catrine

Vilka stiliga killar! Och vad fint mina lila lånevantar lyser upp; jag behöver nog inga reflexer i vinter ;-)

2009-10-20 @ 22:27:28
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

Just nu har jag en tävling i min blogg där du kan vinna priser så som biljetter till Göteborg Horse Show, Schabrak, sadelöverdrag och andra fina priser!Var gärna med och tävla! Det är väldigt enkelt att vinna priserna!http://stockholmsjenna.blogg.se/2009/october/tavling-med-fina-priser.html2009-10-20 @ 22:37:07
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

Just nu har jag en tävling i min blogg där du kan vinna priser så som biljetter till Göteborg Horse Show, Schabrak, sadelöverdrag och andra fina priser!Var gärna med och tävla! Det är väldigt enkelt att vinna priserna!http://stockholmsjenna.blogg.se/2009/october/tavling-med-fina-priser.html2009-10-20 @ 22:37:36
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: jo, hon sa ju det men nu ska jag först rida honom denna veckan sen får vi se vart det leder, vill inte ta ut ngt i förskott :)

2009-10-20 @ 23:00:08
URL: http://juliaosterlen.webblogg.se/
Postat av: KJELLSON KAJSA- Min ponny & Jag

naaw, tage ser liten ut brevid moby...x)

2009-10-21 @ 16:48:39
URL: http://kjellsonkajsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0