Review of the Week:

2008-11-16 | 20:45:48


I brist på fantasi... - Jag har blivet listgalen! Hm... Hur ska man sammanfatta det här? Kort sagt då: Hästlista, frågor, i-kryssade rutor, listan måste vara felgjord eftersom jag inte fick den högsta poängen!?...

Kul-Kul Jul(show) - Jag har blivet tillfrågad om något oemotståndligt kul! Ett nummer som vi ska köra på klubbens Julshow.

PS. Kom gärna in och kolla! 6 December, kl. 14.00, i ridhuset på Österlens Ridklubb.

Stallboken 2008-2009 - I detta inlägg kan du se hur min "egengjorda" Stallbok ser ut! Den är ju slutsåld så fort den anländer, alltså blev det ingen kvar till mig... Men jag tycker att min verkar bättre eftersom den har större utrymme för anteckningar. Dessutom är den ju snyggare, håller ni inte med?

I LOVE >YOU< - Åh, det finns väl ingen underbarare?

Klok som en bok! - De bästa böckerna jag har läst, samt en som ännu inte kommit men enligt alla som läst den ska vara jättebra. Dem kan du hitta i det här inlägget!

4 steg till F R A M G Å N G - Alla vill väl att sin högsta dröm ska gå i uppfyllelse? Ja, här har du 4 tips på vägen! Läs, och ta åt.

Tävlings-Catrine - Catrines bästa tävlingsresultat någonsin! Vi följde med henne på Bollerups lokala Dressyrtävling. Den där Moby Dick är inget att leka med ska jag säga!...

Ridlektion - Lilla Clara var på besök igen för att få rida på sin favorithäst Pysen.

Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh det låter inte alls bra!

hoppas verkligen att det på något otroligt sätt ska bli bättre. typ att han lämnar den som verkar vara orsaken till allting!

2008-11-16 @ 22:34:20
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Julia

älskar din grej i headern där man kan klicka sig till olika saker

2008-11-17 @ 20:41:47
URL: http://jsomijulia.se
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

jag hoppas att han snart inser hur fel allting är!

2008-11-17 @ 20:52:03
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0