Frågor/Svar

2010-09-19 | 17:29:48
SVAR: Tack! Jag känner absolut skillnad på min ridning med den sadeln, men Tage var lika spänd som han brukar vara på tävlingar... ;p Däremot känns han ju bättre att rida hemma till vardags/på träningar med den sadeln, så det är nog mer någon "spärr" mentalt sätt som vi måste komma över tillsammans just på tävlingar innan det kan börja gå bra. För övrigt så får jag mycket bättre stöd för sätet i denna sadeln, jag kommer djupare ner och skumpar därmed inte lika mycket. Älskar den!SVAR: Njä, vi har ganska bra vakthundar som säger till när det är någon oinbjuden på gården... ;)


SVAR: Tack så mycket! Jag har en Canon EOS 400D systemkamera, gillar den verkligen :) Gillar dock inte objektivet som man får till så mycket, kör oftast med mitt Sigma-teleobjektiv så ofta det går.


SVAR: Jaså? Du får hälsa om du ser mig! Lycka till :)


SVAR: Det kommer bli Matilda Lancing/Burning Star, Freja Lindskog/Prins Tage, Jesper Thuresson/Caresse och antagligen Malin Nilsson/Camaro.


SVAR: Jag har inte så jättestor koll då mamma sköter allt sånt. Men frakten brukar stå bland infon till varan, oftast går det på några hundra. Definitivt värt det att köpa utomlands i alla fall, Sverige är ett tråkigt och dyrt land bland hästvaror... ;p


SVAR: Nej, försöker hålla mig till 6 dagar i veckan men ibland kan det bli lite mindre. Ibland, när jag vill vara duktig, så kan jag ta en promenad med honom på vilodagen. Men det är ju inte direkt något ansträngande, mest äta gräs och mysa.SVAR: Ingen aning hörredu, mamma och pappa la i det för flera år sedan och det är fortfarande i jättefint skick -Så bra är det i alla fall! Någon grusblandning tror jag i alla fall. Fryser aldrig och är allmänt bra, vi är inte precis några som vattnar och harvar hela tiden heller... :p
UPDATE: Gummiflis blandat med grus var det!


SVAR: Ja, jag har tränat en del för honom. Är du säker på att han fortfarande håller i träningar på klubben? Har för mig att han inte ville det längre, ring till Kattiz och hör så att det verkligen stämmer... :) Han är väldigt mycket för att hoppa mer tävlingsliknande banor, men jag gillar honom! Han är något tyst, men han har väldigt bra tips att ge och jag upplevde att man fick fler överlag ju mer man lärde känna honom. Han är ju gammal svår klass-ryttare så han har rätt mycket kunskap att dela med sig av, var bl.a. han som tipsade mig om att longera Tage med chambong... :)

Nu har jag förhoppningsvis svarat på alla frågor sedan ca. en vecka tillbaks! Har jag missat er så fråga igen, och om ni vill fråga något så tveka inte -För det mesta är det bara kul när ni undrar saker! :)

Postat av: oliviawestern.blogg.se

Tack för svaret! :) Jag har en till fråga:

Hur får man sånna där bilder på kommentarerna?

Går du in på min blogg?! :)oliviawestern.blogg.se

2010-09-19 @ 17:57:18
URL: http://oliviawestern.blogg.se/
Postat av: Emily

Du tror inte du skulle kunna ta reda på mer om paddockunderlaget? Typ fråga dina föräldrar ^^ Vi har en paddock men underlaget är väldigt dåligt just nu så vi ska göra om den, tar gärna emot alla tips jag kan hitta! :)

2010-09-19 @ 19:05:01
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: molle

Hej!

Ja och mamma ska ringa till christer och försöka få honom att ha träning nästa tisdag:)

2010-09-19 @ 19:10:52
URL: http://matildalancing.webblogg.se/
Postat av: molle

Hej!

Ja och mamma ska ringa till christer och försöka få honom att ha träning nästa tisdag:)

2010-09-19 @ 19:11:06
URL: http://matildalancing.webblogg.se/
Postat av: Anna

Det finns ingen enhetlig frakt eller tullkostnad på Ebay. Tull tillkommer bara på varor utanför EU. www.tullverket.se är en bra sida.

2010-09-19 @ 19:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0