Dagens Ridpass

2010-10-29 | 22:35:54



Idag blev det dressyr på banan. Hade inga krav alls utan försökte bara lösa upp det som var dagens problem, och tänka sig att det fungerade utan en massa bråk! Blev väldigt peppad av mitt eget inlägg som jag skrev imorse, haha. Det fungerar verkligen på mig att inte vara alltför förberedd med allting, konstigt men sant.

Tage vill gärna lura en till att bära upp honom i innertygeln, så idag tänkte jag väldigt mycket på att rida med yttertygel-innerskänkel och inte ge honom någon chans alls att fuska. Efter en stunds tragglande så kändes det verkligen som att han hittade sin egen balans, accepterade och slappnade av lite. Galoppen har blivit jättedålig igen, eller rättare sagt så vet han att han kan dra lite pennor med mig där eftersom han blir så stor och stark. Gick in på en stor volt och gjorde fattningar och avsaktningar från galopp till skritt. Både styrketränade och lösgörande, plus att han blev lite mer lyhörd. När han hade varit duktig i respektive varv så fick han som belöning att sträcka ut i fri galopp något varv. Han var i alla fall jätteduktig och gjorde sitt bästa! Imorgon blir det längre uteritt med mycket galopp, han var rätt övertaggad idag så han behöver springa av sig.

Postat av: Matilda

Eller hur, vissa är mycket mystiska när de skirver kommentarer. Går allt bra med din pålle?

2010-10-29 @ 23:37:58
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vad kul! Skönt med lite lov nu då så att du hinner mer. Det är ju skönt att kunna rida på fm och sedan hänga med vännerna. :D

2010-10-30 @ 00:16:00
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: jennifer

Innerskänkel ska gå till ytterygel, ytterskänkel ska gå till yttertygel och vara den sdu svänger med, yttertygel ska balansera upp och reglera, innertygel ska leda och stödja. = du har en häst som spårar = en häst som jobbar korrekt och kommer gå i form.



Superkul att ditt tankesätt är givande! Det är ju ännu ett mål på vägen: veta hur man ska nå sina mål! (;

2010-10-30 @ 01:14:52
URL: http://loadofshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0