Online-resultat och provridning

2010-05-29 | 19:23:48


HÄR kan ni nog kolla på online-resultat från tävlingen imorgon, om ni är spända på att se vad för procent jag får... ;pRed ut en sväng på Tage, tråkig runda med mycket hårda grusvägar och asfalt så det blev mest skritt och trav. Det blåste som in i idag och då är det inte lönt att ställa för höga krav under passet eftersom han blir så himla fjöntig och okontaktbar då, men sista halvan på rundan gick han i riktigt rund och djup form -Bra för honom som annars är så högställd.

Var några här och provred min lillasysters B-ponny Sundance. Gick så fruktansvärt bra och vi hoppas verkligen att dem tar honom! Dem verkade tycka om honom så håll tummarna... :) Jag passade på att rida Tuffe samtidigt, har ju inte ridit honom regelbundet på senaste tiden utan han har mest gått "ponnyridning" med dem små "medryttarna" som kommer hit 1 gång/vecka. Kan säga att det kändes! Fick ihop honom ganska snabbt men han var väldigt slingrig och fuskglad... :p Jaja, kul att bryta av med lite ponny då och då!PS. Tack för alla råd och tips om nedsittningen, ska försöka tänka på dem imorgon så att det kanske blir lite bättre i alla fall!

Postat av: FRIDA VIKTORSSON - Det mesta mellan häst & hov

Lycka till imon

2010-05-29 @ 20:39:20
URL: http://fridaviktorsson.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Lycka till :D

2010-05-30 @ 11:06:57
URL: http://neiah.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tråkigt att det inte gick så bra (om jag inte missuppfattat helt hur man kollar). Men det är bara att komma igen, träna hårdare och hårdare!

2010-05-30 @ 14:09:01
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0