Jag ÄLSKAR mitt liv!

2010-06-30 | 12:54:52
Kom bara att tänka på hur jäkla NÖJD jag är med ALLT i mitt liv för tillfället! Jag är nöjd med mig själv. Jag har en underbar häst. Framförallt så känns det så himlahimla bra med träning/tävling just nu, jag gjorde rätt val. Jag tränar och tävlar på den nivå jag kunskapsmässigt är på, och det finns ingen bättre känsla än att göra det! Jag är fruktansvärt nöjd med att hålla mig mellan 90-110 hoppning och LC-LB dressyr, självklart kan man sträva uppåt men för tillfället är detta vad jag kan och det är inget jag skäms över.

Jag är jävligt nöjd med att vara på "amatörnivå", för ridning ska vara kul -Och det blir den när man känner att man klarar av det man ger sig in på. Känns som att många har så bråttom upp i klasser, och jag har varit likadan eftersom jag kände mig pressad att prestera för bloggens skull. Men egentligen, vad är det för skämmigt med att tävla på den nivå man är på, även om det nu "bara" är LC? Varför har vi så bråttom? Man missar allt det roliga då och framförallt så glömmer man anledningen till varför man ens rider (för att man ÄLSKAR hästar såklart!). Stanna klockan istället och gör bara det som känns bra och roligt, ni är redo när ni är. Mys med din häst, träna för tränare du gillar och som uppskattar er. Uppskatta dig själv och dina val, kunskaper och material!

Jag har definitivt hittat en balans i livet och som sagt, det är så SKÖNT att känna sig NÖJD med detta! :) Jag har så mycket mer att säga men kan inte sätta ord på det, vill kunna peppa er men vet inte om jag lyckats med detta än? Är ni nöjda med era liv? Jag hoppas att ni alla är det, allt blir så mycket enklare då. Jag tror att nyckeln ligger i att lära sig att vara nöjd med det man har och det man kan, sen kan man alltid utveckla det till något ännu bättre men först och främst måste man kunna se det från den positiva sidan.
Känner mig lagom flummig som skriver om sånt här, men det är ett viktigt ämne som är värt att fundera över.

Postat av: Olivia

Tage liknar nästan en hingst på den bilden, han ser maffig ut! :PJag tycker du har lyckats peppa jättebra änsålänge, blir alltid inspirerad när jag läser din blogg! Själv är jag ganska nöjd med mitt liv, finns alltid lite saker som kunde varit bättre... :)2010-06-30 @ 13:05:30
Postat av: Camilla Gustavsson

Åh vad synd..

Jag har inte planerat någon mer tävling.. får se hur det går i helgen.. men det är möjligt att jag tar någon av de tävlingarna.. :)

2010-06-30 @ 13:53:28
URL: http://camillagustavsson.blogspot.com
Postat av: Hanna

vad underbart att läsa att nu är nöjd och älskar ditt liv! det är så det ska vara! =)

2010-06-30 @ 14:54:53
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: Hanna

vad underbart att läsa att du är nöjd och älskar ditt liv! det är så det ska vara! =)

2010-06-30 @ 14:56:38
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: Lamia - TÄVLING PÅ BLOGGEN

Jag känner likadant, jag som snart är 21 har börjat tävla ungponnyer nu och det är så rooooooligt :D man ska göra det man blir glad av, alla måste inte rida 1.50 ;)

2010-06-30 @ 14:59:33
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Lina Renström

Roligt :D Jag är oxå super nöjd med mitt liv :D Längtar bara tills jag och min nya ponny är redo att tävla :D

2010-06-30 @ 15:00:10
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: Lina Renström

Roligt :D Jag är oxå super nöjd med mitt liv :D Längtar bara tills jag och min nya ponny är redo att tävla :D

2010-06-30 @ 15:00:13
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: Camilla Gustavsson

Absolut ska jag göra det!

Funderade på att hoppa !40 i Ystad men fattar inte bedömningen..

Sen ville jag till österlen med min andra. men det är ju på torsdagen.. Då jobbar jag. men går kanske att lösa.

2010-06-30 @ 16:08:40
URL: http://camillagustavsson.blogspot.com
Postat av: Kristin - Westernbloggen

DET ÄR BRA DET, att du är nöjd över ditt liv!! Alla borde vara lika glada och tacksamma som du:)

2010-06-30 @ 17:26:12
URL: http://westernbloggen.se
Postat av: ina

Bra skrivet!! småler när jag läser detta och känner faktiskt ganska lika just nu :) har precis tagit hem hästen som jag lånat och även om det är synd att jag inte har häst varje dag året om då finns ju ingen anledning att inte vara lycklig och leva livet nu:D

2010-06-30 @ 18:45:48
URL: http://iinah.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag känner samma! :)

är så nöjd att jag tog en unghäst att utvecklas med och göra framsteg och tävla på dom låga klasserna än så länge, vi kommer ju klättra i klasserna oxå :)

2010-06-30 @ 20:12:46
URL: http://twiiiist.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

Härligt Freja, kämpa på! :)Jag är också väldigt nöjd med mitt liv just nu! Jag har inget jobb över sommaren men det innebär å andra sidan att jag kan lägga full fokus på hästarna & vara i stallet varje dag :)

2010-06-30 @ 20:13:16
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: Josefine

Åh vad fint att du känner så! Kanske var en bloggpaus precis vad du behövde!Och du har så rätt, ridning ska främst vara kul. Jag trivs jättebra med att rida i skogen, kanske pressa lite kilometertider, få henne lite mjukare osv. Ridning och hoppning behöver ju inte vara tävlingsresultat.Om man ska snacka lite blogg så tror jag inte att de flesta enbart är intresserade av dina tävlingsresultat, utan en blogg kan vara skön, rolig, inspirerande på andra sätt. Jag hoppas du finner en balans, för du skriver himlans bra och inte alls flummigt!

2010-06-30 @ 22:46:11
URL: http://matchesyoureyes.blogspot.com
Postat av: Maja

Gött att det känns så Frejis =D

Jag vet ju att det varit lite si och så ibland, så det lättar mitt hjärta att läsa att du är glad och lycklig!Mitt eget liv flyter på ganska bra, med allt utom Kenny :/

I morgon blir det första turen till veterinären för provtagning, sedan får vi se vad som händer...

Men vad berör tävling och så för vår del så är det ju såklart inte prio nummer ett eftersom hon är dålig - men när det är dags igen känns 1.20 som 'vår nivå' - ÄNTLIGEN! Men så har jag ju kommit på att jag vill prova på lite dressyr också, och det lär nog inte bli mer än LC eftersom Kenny blir så stressad när man ska rida program och jag blir så koncentrerad =PFÖRRRESTEN! Mucho importante! När ska du till Falsterbo? ;)

2010-06-30 @ 22:47:34
URL: http://jagblirsnartvansinnig.blogg.se/
Postat av: Mina

Så underbart roligt att läsa, gud vad roligt :D Superhärlig inställning! :D Det är verkligen så himla sant, det du skriver :D

2010-07-02 @ 12:28:38
URL: http://femgangare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0