Kläder till...

2010-06-19 | 17:40:04



Igår beställde jag hem lite midsommarkläder! En ljuslila klänning och ett par högklackade skor i typ "auberginefärg"! Vi får hoppas att dem passar, tycker att det är sjukt smidigt att shoppa över nätet men också otroligt svårt att veta vilken storlek man bör välja.

Det var längesen jag shoppade såhär ofta/mycket, egentligen är jag riktigt shoppinggalen men har fått trycka undan det lite under några år då det inte riktigt varit passande att shoppa allt man ser. Just nu tycker jag att lila är min färg, framhäver mina ögon också är det skitsnyggt till solbrun hud! Ni kan ju gissa vad jag kommer spendera någon timme/dag till nu innan midsommar? ;p

Håll tummarna för att paketet kommer fram innan midsommar (och för att allt passar såklart)! Hämtade förresten mitt regntäcke för några dagar sedan, har inte hunnit prova det på Tage än men det ser väldigt fint och bekvämt ut... :) Vi kan ju också hoppas på att tränset är framme inom de närmsta dagarna, ska bli spännande att prova det!

Har ni funderat på vad ni ska ha på er under midsommar än?

Postat av: Sandra tage

Så sött det såg ut.. blir nog jätte fint på dig själv så håller jag på med solen själv fast köpte en brun utan sol igår för jag har inte ro att ligga still heheh också beställt klänning som ska passa! :)



Om detta med att rida Tage i form så ska du också ha i bak huvudet att om jag inte såg att du skulle fixa tage så hade inte han bott hos dig idag!

Jag vet själv hur klurig han är och rida och kräver en hel del tålamod, därför så va jag noga med hur personen som skulle ta hand om Prinsen red och hur skoj de skulle ha...

Så jag tycker ni har gjort toppen framsteg och Tage mår hur bra som helst:)



Sen tillägga att formen kommer när man har rätt aktivitet i rygg och bakben.

Tage har alltid varit av den höga formen när han köptes så jobbade jag bort en fet underhals jag skulle nog säga i från om jag såg om Tage reds på ett felaktigt sätt..



Tänkte komma ner en sväng till er nu i sommar och se betet:) såg så mysigt ut..

Kramis och pussa Tage från mig!

2010-06-19 @ 18:13:57
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Sandra: Du är för gullig! :) Tack så mycket! Haha, jag håller med dig -Det är skitdrygt att ligga och sola men vad gör man inte... ;p Hoppas du blir blir brun och fin i din BUS-kräm och nya klänning! ;)



Du ska veta att det är jätteskönt att höra att du tycker att han hamnat rätt, han är en lurig herre som kan de flesta knep för att undvika jobbet men jag tycker i alla fall att vi har våra ljusa stunder ihop ibland, och dem blir definitivt fler och längre nu när jag känner honom bättre! :) Jo, jag såg hur ryttaren du köpte Tage av red på Grevlunda och det var inte mycket att hurra för -Så kan tänka mig att du fått arbeta en del när du tog över ;I



Det får du absolut göra! :D Du kan ju höra av dig när du är sugen på att komma ner, Tage ska få många pussar från dig ikväll! :) KRAM!

2010-06-19 @ 18:47:09
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: jenny

fint! Själv ska jag nog åka till Nelly.com s outlet i Borås och försöka hitta något :)

2010-06-20 @ 00:27:50
URL: http://jennylarssonkuskochryttare.blogg.se/
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - Bloppis på bloggen, märkes saker säljes billigt

Va fina saker du ha beställt :) Tummen upp och hoppas hoppas att det blir varmt och fint väder till midsommar så att man kan ha på sig det man köpt ;) ska förövrigt ner till Skåne på midsommar, coolt va ? haha ;)

2010-06-20 @ 21:48:46
URL: http://fridaviktorsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du kommer passa jättebra i det!



Har själv beställt en klänning men tror inte att den hinner fram innan fredag. Står att den ska komma på torsdag men jag litar inte riktigt på det :p

Så får väl gräva fram något i garderoben, vitt kort volangklänning kanske. Midsommarkrans ska jag iaf ha på mig!

2010-06-21 @ 11:02:33
URL: http://kumpumaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0