Dagens ROLIGASTE (eller sämsta?) kommentar!

2010-06-14 | 22:00:25




Hej Irma! Jag undrar om du är avundsjuk för något eller om du bara är en barnunge? Det kan vara mycket skadligt för dig att gå runt och vara avundsjuk hela tiden! Det finns hjälp för dig med, kanske borde prova mental tränare?

Seriöst, din kommentar är så patetisk att jag inte ens kan ta den på allvar! xD
Men om du verkligen vill veta så ja, jag försöker att rida dem i form så ofta jag kan! Du, om du tror att jag skulle bli helt gråtfärdig av denna kommentaren så får du nog banne mig försöka hårdare, den är så genomskinlig att man skrattar! :p

Postat av: Gina

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHHAAHAHAH!!!!!! Snacka om att försöka för mycket, så genomskinlig!!!! XDXD

2010-06-14 @ 22:24:15
Postat av: Anonym

Vilken människa! Du rider dressyr för tränare och det tycker jag är mycket bra för att vara hoppryttare. Formen kommer så småning om. Sen om tränaren är A-B C eller "bara" utbildad ridskolelärare tror jag inte spelar någon roll. Dock så kan jag rekomendera att prova att rida dressyr för någon annan (alla tränare fokuserar på olika saker)

2010-06-14 @ 22:28:57
Postat av: Carro

Tror jag såg dig, din syster och din mamma i Lödrup nu ikväll. Var ni och satte upp staket? ;P

2010-06-14 @ 22:38:30
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Gina: Det kan man nog säga att hon gör ja, haha! :P



Anonym: Tackar! :) Visst gör den det, faktum är ju att Tage inte var riden på flera år när jag fick honom så han var ju ganska oriden och stel och ovanpå det är han ganska svårriden. MEN nu på sista tiden börjar bit för bit lossna och han är ganska ridbar och mjuk nu, äntligen! :D



Håller med dig, om man är A, B eller C-tränare är för mig ointressant -Det är pedagogiken att lära vidare och sättet att hantera hästarna som jag går efter. Finns många "mindre tränare" som slår en A-tränare i hästlängder, har flera stycken till bevis här nere... :) Absolut, hade tänkt ha lite "gästtränare" då och då för att bryta rutinerna och vanorna :)

2010-06-14 @ 22:43:54
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: jennifer

Haha får väl ge igen med en likadan jag med:



Hej Irma!

Du kanske borde lära dig att just formen kan få dem att arbeta mer korrekt med rygg och bakben men att det i dem flesta fall är mer skadligt för en häst att gå i form utan att jobba korrekt trots det, då hästar trots allt av naturen hellre går "på bogarna" än bakbenen.



Du kanske borde lära dig att såna saker som att få hästen att spåra (!!!!) och ha framåtbjudning osv. är betydligt viktigare!



För att lära dig detta behöver du inte ens en A eller B tränare, utan du kan komma till mig så kan jag piska upp dig precis lika bra, alternativ lära dig respekt, mer om ridning, och lite därtill innan du kommenterar andras ridning. (:



Det finns hjälp för dig med.



-



Redan vid begreppet "för jag har inte sett några bevis på det" har du gjort bort dig.

2010-06-14 @ 23:50:56
URL: http://loadofshit.blogg.se/
Postat av: Emily

Haha underbara kommentarer på detta inlägg måste jag säga haha ^^ Häststackaren ska ju inte bara kröka på nacken som personen i fråga verkar trå o_O Bättre få en svårjobbad häst att börja bakifrån än att dra ihop den så att den tappar bakbenen för de är mkt svårare att få med än man tror på en så stor häst! Jag tycker du gör ett bra jobb vad jag sett.

2010-06-15 @ 00:39:55
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tyvärr så måste jag nästan hålla lite med "Irma".

När du säger till bilder och liknande att du tycker att Tage går någorlunda fint så tycker i alla fall jag att det ser ganska... man kan inte säga hemskt, men hästen spänner sig och ser inte alls ut att gå i någon som helst form, bara springa framåt.

Nu är jag visserligen mer för akademiskt/western och liknande, så jag har väl inte samma syn på bra form som du har, men hästen ska fortfarande vara avslappnad för att ens kunna närma sig en bra och hälsosam form.

2010-06-15 @ 07:35:04
URL: http://mittlivsomkaka.blogg.se/
Postat av: LOUISE SJÖGREN - Westernryttare som satsar mot eliten. JUST NU, Tävling på bloggen, sponsrat av Hööks

Jag vet inte riktigt vem jag håller med. Jag tycker att det ligger något i det Jenny här ovan skriver. Han ser faktiskt mer spänd ut. Jag rider ju också western, men har ridit engelskt förut, men hästen ska vara avslappnad, annars tycker inte jag att den går i någon bra form.

2010-06-15 @ 09:47:48
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag är dressyr ryttare och jag tycker också formen är för hög på alla bilder men varken jag eller någon av er har rätt att döma Freja. Hellre att hon låter formen ta tid än att hon bråkar med hästen i onödan. Freja rid mycket övergångar, tempoväxlingar, skänkelviking, framdelsvändingar & serpentinbågar så kommer du nå dit snart :)

2010-06-15 @ 10:53:10
Postat av: Natalie

haha, för det första. Det är inte skadligt om hästen INTE går i form. Hästens rids i form då man börjar arbeta med sitsen och massa. Så rid precis som du brukar och bry dig inte om vad alla andra säger, dom känner inte dina hästar som du gör! Det är du som känenr dina hästar och hur dom ska ridas :)

2010-06-15 @ 13:58:59
URL: http://ostmannatalie.blogg.se/
Postat av: Hanna

hahahaha! ja, vad ska man säga... en stor suck passar nog bra. det känns inte som om hon följer din blogg...

2010-06-15 @ 16:33:36
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: Anni

hahaha man kan ju undra om det är ett skämt lr ngt :O

en otränad gammal häst är omöjlig o få att jobba helt korrekt "över en natt", det är ju som o säga till en otränad äldre människa att de ska med på ett gympass, o vem skulle göra det?

o bättre att hästen går med huvudet alldeles för högt, men samtidigt jobbar med bakbenen för då kommer "formen" tillslut,, än att man krullar ihop nacken o hela hästen blir förstörd tillslut:/ är faktiskt vetenskapligt bevisat att hästen bär som bäst på bakbenen med huvudet uppe, alltså inte i "korrekt form"



fortsätt kämpa Freja! :D

2010-06-15 @ 17:00:41
Postat av: sanna

Kämpa på Freja! Jag beundrar att du orkar lägga ner så mycket jobb trots motgångar ibland. Så himla trist att majoriteten av alla hästtjejor ska vara så bitchiga! Kan man inte bara unna varandra att det ska gå bra?

Jag tror att du kommer att få Tage avslappnad så småningom, men som du säger så är han svår och lite till åren så det måste ju få ta den tid han behöver.

2010-06-15 @ 17:47:51
URL: http://krumben.blogg.se/
Postat av: Julia

men herregud vilken kommentar :O haha människan är ju inte normal!



jag tycker att du gör ett bra jobb med tage, keep up the good work! :D

2010-06-15 @ 18:04:13
URL: http://ryttarliv.webblogg.se/
Postat av: Jennifer

Kämpa på Freja. Ignorera sånna här kommentarer eller använd dom som lite motivation! :)

2010-06-15 @ 19:35:23
URL: http://jennniferhubinette.blogg.se/hastarna
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - Det mesta mellan häst & hov

hmm

2010-06-15 @ 22:07:28
URL: http://fridaviktorsson.blogg.se/
Postat av: FRIDA VIKTORSSON - Det mesta mellan häst & hov

hmm

2010-06-15 @ 22:07:28
URL: http://fridaviktorsson.blogg.se/
Postat av: louise

hon är bara avensjuk din blogg är bra

2010-06-15 @ 22:36:26
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Louise: Jag brukar inte säga det, men jag tror faktiskt att det måste vara något sånt. Annars skulle man inte skriva på det sättet... :P Tack så jättemycket! :')

2010-06-15 @ 22:52:42
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: emilia - bli veckans blogg hos mig!

Men gud! Har "Irma" alvarliga preoblem eller eller hon onormalt avundsjuk. Jag hatar verkligen sådana här människor. Kan odm bara sluta klaga på nadra och sköta sig själva?



Förresten! Just nu kan du bli "veckans blogg" hos mig! Du skulle ha stor chans eftersom din blogg är väldigt intressant och snygg. För att anmäla dig och läsa mer- http://baraponnyer.blogg.se/2010/june/anmal-dig-till-v25.html#comment .



/lycka till! emilia :)

2010-06-16 @ 11:40:15
URL: http://baraponnyer.blogg.se/
Postat av: M_N Melinda

hahahahahha, detta gav mig dagns skratt. tack för att du publicerade den!

2010-06-16 @ 18:34:31
URL: http://munderstreckn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0