FOR SALE:

2010-07-18 | 14:25:09


Har nu rensat ytterligare lite i stallet, lite komiskt att vi har stallet fullt av sadlar men typ ingen av dem passar våra nuvarande hästar!... Hur som helst, detta är vad vi lagt ut på annons änsålänge -Kommer nog en hel del fler saker! Hade även tänkt byta ut lite dyrare saker efterhand, men först vill jag ha pengar så att jag kan köpa sakens "efterträdare" -Så att jag inte står utan t.ex. hjälm helt plötsligt.

Klicka på bilderna för att se dem i större format. Klicka på texten nedanför för att hitta annonserna samt mer info om sakerna. De flesta sakerna ligger på Tradera.com -En budgivningssida. Så skynda er in och lägg ett bud! :)


* Frank Baines Pirouette -Dressyrsadel * Crown Grandee -Allround/hopp * Träns
* Thorowgood syntet -Allround/hopp * Thorowgood syntet -Dressyrsadel * Stübben Lohengrin -Dressyrsadel

Postat av: Sarah - tävling om stigbyglar värde 800kr på bloggen.

Hahaha men vad ni har saker alltså. Ett tips är att om du hittar en sadel hos en sadelutprovare så kan den kanske byta in sadlarna. Det har jag gjort hos min sadelgubbe. :)

2010-07-19 @ 20:28:00
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Anna

Supersmidigt när man kan sälja lite "gammalt" för att få råd med nytt! Ofta tänkt att rensa ut och försöka bli av med lite grejjor, används det inte o bara samlar damm (eller om man bara vill byta upp sig förstås:) så kan man ju lika gärna försöka sälja och dessutom tjäna nåt på det!^^

2010-07-23 @ 00:54:09
URL: http://annastohm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0