HIT eller SHIT-sko?

2010-01-30 | 19:36:50Skamvrån på mig om jag inte börjar följa Jos exempel, att rida mer aktivt!
JOS LANSINK! Ju mer jag läser och kollar på hans videoklipp, desto mer gillar jag honom! Jag har faktiskt lagt Jos som Nr. 1 på min "förebildslista", John Whitaker har fått hoppa ner till 2:a plats. Anledningen är att Jos rider mer aktivt, precis så som jag måste lära mig att rida om jag vill utvecklas! Som jag sagt flera gånger förut så tycker jag att det är viktigt att ha en förebild som passar in på din egen ridstil. På så sätt så behåller du fortfarande din "personliga ridstil" samtidigt som du kan se vad du har kvar att lära.
MIN PLANERING! Jag älskar att planera, och jag älskar de idéer som jag fått när jag planerat. Det enda som saknas nu är att vädret ska återgå till det normala så att jag och Tage kan börja träna ordentligt!


2008/2009's vinterväder var alldeles lagom!
INGEN TÄVLING DEN 7/2... Egentligen hade jag tänkt tävlingsdebutera med Tage den 7/2 i Trelleborg, men mamma tyckte att jag skulle avstå PLUS att jag glömde bort anmälningstiden. Jag HOPPAS på att det fortsätter med hiskeligt väder fram till tävlingen, då behöver jag i alla fall inte sitta och ångra mig över att jag aldrig anmälde oss. Dock har jag inte en aning om hur/var/när jag ska starta min första tävling nu?!...
VAD ÄR DET FÖR VÄDER?! Ny snöstorm i förmiddags. Jag tycker att det är ohyggligt jobbigt att aldrig få något flyt i träningen! Man hinner inte ens igång förrän det blir ett nytt oväder... Hur ska Tage någonsin hinna bli fit for fight inför alla våra tävlingsplaner?!


BLOGG.SE-KLYDD... Bloggen klyddar riktigt ordentligt... Halva dagen har jag inte ens kunnat logga in, började bli lite orolig på om någon hade hackat den?!... Jag tror inte att kommentarfunktionen fungerar heller, eller så är ni bara dåliga på att kommentera idag? Man vet aldrig... ;)
Hur som helst, jag har skickat iväg ett mail till Blogg.se-folket...

Postat av: erika

hej hur gör du så att det blir länkar på headern? och att bilderna ändras när man håller musen över :)

2010-01-30 @ 20:05:43
URL: http://justsoome.blogg.se/
Postat av: Ina

Jos är så jäkla bra :D en klar förebild :)

2010-01-30 @ 20:28:14
URL: http://iinah.blogg.se/
Postat av: Annie

Sjukt fin häst du har:) jag älskar hästar :) fin blogg

2010-01-31 @ 13:30:58
URL: http://annieliden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0