"Du kommer nog att bli riktigt bra!"

2010-02-21 | 14:28:15
Jag blev så himla glad när jag fick denna kommentaren att jag var tvungen att lägga upp den i ett inlägg! Kommentarer som denna är nog anledningen till att man orkar fortsätta blogga vareviga dag -Även att våga fortsätta med sina drömmar!

För att orka fortsätta kämpa så måste man ha en klar målbild -För mig är den bilden att få tävla bland de bästa, bli omtyckt. Den svåra balansgången är att samtidigt försöka vara realistisk -Inte låta drömmarna gå för långt, "såhär pass bra är jag just nu och detta är pengarna jag har att röra mig med". Detta är det som jag har svårast med, att inse att JAG inte kan bli bäst över bara några år eftersom det finns vissa begränsningar. Det är såklart jättetråkigt, vem drömmer inte om att kunna ha fem fina tävlingshästar som startat 160 med ett gäng toppryttare? Eller en hästlastbil? Eller att tävla utomlands?

Jag försöker dock intala mig själv att med hårt slit kan man lyckas med det mesta, att det lönar sig i längden. Man FÅR en kämpaglöd genom att få kämpa mot saker! Man blir dessutom en mer rutinerad ryttare om man utbildar/rider upp sina hästar själv. Dock kan detta bli lite enformigt och tråkigt i längden, särskilt om man haft en svacka -Då finns det inget bättre än att få positiva kommentarer som den ovan! TACK, min kämpaglöd fick sig en ny låga!

Detta var samma person som upplyste mig om min stolsits i det HÄR inlägget. Sarah tränar för diverse duktiga tränare och tävlar själv på högre höjder, med andra ord så borde hon veta vad hon talar om (Hänvisar till stolsits-inlägget). Känns såklart extra roligt att personen följer upp ens utveckling och är positiv till den!

Postat av: johanna

Grym blogg som vanligt:)

2010-02-21 @ 14:40:18
URL: http://lattejohanna.blogg.se/
Postat av: Sofia

exakt :P gamla bajsrester och annat mysigt. nej nu får det bli vår!jag har alltid fått utbilda mina hästar själv. aldrig fått något färdigt, utom en lär0mästare jag fick ha ett år. som du säger är det kämpigt ibland och blir jobbigt när man får sina svackor. men känslan man får och glädjen när man utvecklas tillsammans och uppnår sina mål är fantastiskt. Jag får hellre än häst som är lite orutinerad eller en problemhäst än att få en färdig pålle som gått högre klasser.

2010-02-21 @ 15:26:26
URL: http://kumpumaki.blogg.se/
Postat av: LOUISE SJÖGREN - Westernryttare som satsar mot eliten. JUST NU, Tävling på bloggen, sponsrat av Hööks

Jag längtar efter att få se din nya design. Kommer den upp snart? :)

2010-02-21 @ 18:15:46
URL: http://westernlollo.blogg.se/
Postat av: michelle

underbar bloggdesign, rooosa (L)

2010-02-21 @ 20:20:27
URL: http://tjablondiiie.blogg.se/
Postat av: Julia - Ryttarliv

känner igen det där! man VILL så himla mycket, kämpar och sliter...! :) men jag tror att det är den bästa vägen till toppen, jag intalar mig att de som "glider runt" i början får det jobbigt senare. Det är lika bra att lära sig kämpa från start! ;)Förresten undrar jag hur du gjort loggan till Projekt Österlen? Vad har du använt för program? Håller på och ska göra en logga till vår ungdomssektion och är ganska lost.. haha :P

2010-02-21 @ 21:18:17
URL: http://ryttarliv.webblogg.se/
Postat av: fridan

joo det är klart, denna vintern har nog ställt till det för måååånga :/jag vill inte alls ge mig ut med transport i detta väder!

2010-02-21 @ 23:44:48
URL: http://kaloescha.blogg.se/
Postat av: jacqueline dinewald

sv: taack! ja det känns verkligen superkuuul!

Åh va gullig du är och va kul att du blir inspererad, och för den delen åldern är bara en siffra så länge dom är friska,pigga och glada så spelar inte åldern någon roll så ser då jag på saken! :)

2010-02-22 @ 15:09:05
URL: http://charente.blogg.se/
Postat av: Bella :D

Heihei, skulle du kunna förklara hur man lägger upp ett videoinlägg på bloggen? Du behöver inte göra det men det skulle vara shjysst :D

2010-02-22 @ 15:53:22
URL: http://kaarlsoon.blogg.se/
Postat av: Bella :D

Heihei, skulle du kunna förklara hur man lägger upp ett videoinlägg på bloggen? Du behöver inte göra det men det skulle vara shjysst :D

2010-02-22 @ 15:57:03
URL: http://kaarlsoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0