Hiss & Diss

2010-08-22 | 18:17:39


- Jag ska få en sadel, jag ska få en sadel -Jag är jätteglad och vill att den ska bli min NU! Känns skönt att ha bestämt sig. Blir en Kentaur Elektra dressyrsadel, hoppsadel har vi inte kollat på än. Den är dock inte min än, men jag HOPPAS på att den blir det -På tisdagkväll får vi veta! Håll tummarna!

- Tage förtjänar en hiss! Så himla fin och söt. Jag trodde aldrig att vi skulle få så starka band för ibland har han känts lite avvaktande och frånvarande, som att han inte var ett dugg intresserad av att spendera tid med mig. Så är det aldrig längre, det lossnade över sommaren! Kanske är det så att det är JAG som var avvaktande mot honom för att jag hade så stora planer på vad vi skulle tävla inom en viss tidsgräns? Nu tar vi allt som det kommer beroende på hur det känns för veckan och var vi står i utvecklingen. Varje gång jag kommer ut till honom så blir mitt hjärta helt varmt och man kan inte låta bli att vara glad i hans närvaro! Alla knasiga saker han gör kan man inte mer än skratt åt. Hur stolt man blir varje gång man lyckas övertala honom att gå förbi någon "läskig" sak om, och om, och om igen (han har guldfiskminne!)... :p Hur lycklig man blir efter ett ridpass som gått perfekt och han var helt underbar och pampig -Än mindre när andra såg det och berömmer honom! Då påminns jag ofta om vilken fin häst jag faktiskt har fått överta, och hur mycket jag har lärt mig och SKA lära mig på honom! Han har verkligen humor och en speciell personlighet. Jag hade inte velat byta honom mot någon topphäst i världen, han är ju min egna lilla stjärnhäst! TAGE, I LOVE YOU!
- Vädret är helkonstigt! Hela veckan har det skiftat mellan sol och molningt flera gånger under samma dag, plötsligt kommer det en regnskur och luften är sådär äckligt kvav och fuktig. Hög temperatur men kallt i vinden, man vet inte riktigt vilka kläder man ska ha?... Sen har det åskat och blixtrat nästan varje dag, t.ex. som för en halvtimme sedan då det mullrade ordentligt och spöregnade. Nu är det strålande sol.

- Skolan börjar på onsdag. Jag vet inte riktigt om jag tycker att det ska bli kul eller drygt... Just nu är jag i alla fall lite förväntasfull (fråga mig inte varför?) men jag tror nog att jag kommer vara rätt less redan efter första dagen... Vi leker bara töntiga lekar på estet hela tiden, inte för att jag tycker att det är roligare med typ matte, men det är ju ändå därför man går till skolan. Annars kan man lika gärna vara hemma och rida istället för att slösa tid på att leka charader... ;p Som tur är så är det mitt sista år och jag tror att 3:an är lite mer fritt arbete, skönt!

Postat av: Emily

Håller verkligen med om detta konstiga väder, jättejobbigt att veta vad man ska ha på sig för antingen blir man kokhet eller iskall :S

2010-08-22 @ 19:40:10
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Sabina Borenius

Va går du i trean? :O

2010-08-22 @ 21:45:52
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Felicia

Fin häst du har! :) Gillar din blogg också, första gången jag kikar in här ^^

2010-08-22 @ 23:20:07
URL: http://fjfoto.blogg.se/
Postat av: Victoria

SV. Tack för tipset, det kanske blir så att jag provar det. Jag har ännu inte hunnit testa tungfelsbettet så jag vet inte hur hon kommer reagera. Men jag de flesta hästar tycker den är obehaglig eftersom den tvingar ned tungan. Men det är så jobbigt att man måste tvinga hästen att hålla in tungan med ett bett. Själv föredrar jag vanligt tränsbett då mitt mål i vår att starta en dressyrklass, men men, det är så svårt sådant här.

2010-08-23 @ 11:14:49
URL: http://flyingchanges.blogg.se/
Postat av: josefine

Grattis till sadeln, bra val!

Om du är intresserad av en kentauer hoppis också så ska jag sälja min pga att jag ju ej har Allan kvar :(

Den är 4 år och i väldigt bra skick, har hängt i uppvärmd sadelkammare med skydd och blivit väl omhändetagen. Har även en helt oanvänd lädergjord med magplatta. Allan och Tage är ju ungefär samma storlek och liknande i kroppen så den skulle nog passa bra.

2010-08-24 @ 11:51:46
URL: http://cookiescloset.blogg.se/
Postat av: Linnéa Westford

Herregud vad fint skrivet om Tage! Ni passar verkligen! Hoppas det går bra med allt ni planerar!:)

2010-08-25 @ 20:38:52
URL: http://linajzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0