Flera förebilder istället för en!

2010-04-16 | 22:36:24


Vet ni vad jag har börjat göra? En lista med alla ryttare (både kända och okända) som jag tycker har något ridmässigt som jag vill utveckla eller som jag tycker rider fint, personer som jag vill efterlikna på något sätt helt enkelt. Istället för att endast hänga upp sig på en ryttare som "gud", så kan man helt enkelt plocka det bästa från ett dussin ekipage istället!

Det jag gör är alltså att efterhand som jag ser en ny ryttare som jag gillar, skriver jag upp personen på min lista bland alla dem andra samt vad det är dem har som jag vill lära mig av. T.ex. "Den här ryttaren får alltid sina hästar avslappnade och mjuka" eller "Den här ryttaren rider väldigt prydligt och elegant" osv.

Senaste tillskottet är Luciana Diniz, för att hon använder galoppen på ett så bra sätt. Låter hästen galoppera ganska luftigt men kan ändå vända snävt. Jag skulle alltså vilja lära mig att våga galoppera mer framåt än vad jag gör för tillfället.

Postat av: Maria & Pearl på äventyr

Hon får det att se så lätt ut! :D

2010-04-16 @ 23:05:57
URL: http://mariagustavsson.blogspot.com
Postat av: Veronica -En hoppryttare med ambitioner

Åh, Winningmood är så himla fin!! Dessutom så är han efter Darco, som min häst har som farfar :)

2010-04-16 @ 23:17:24
URL: http://veronicasroka.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hejsan!

Jag är inte så inne på hoppning, så jag har en fråga till dig.

Om man ska hoppa över ett vattenhinder, men hästen hoppar för kort och hamnar i "vattnet", är det inte risk att den gör illa sig?? Eller om den lix hamnar precis på kanten med hoven :/ för mig låter det ganska farligt!

2010-04-17 @ 09:15:43
URL: http://mittlivsomkaka.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hon rider jäkla bra! Hon har inspirerat mig en del med storlekne på sin häst. Det är väl en hingst hon rider? Tänkte när jag såg henne att kan den människan rida en sådan bauting ska väl jag också kunna det. Ser ungefär lika lång ut som mig. Oh med lite möda nu efteråt och annat tankesätt så har jag fått till ridningen ordentligt :)

2010-04-17 @ 10:34:30
URL: http://kumpumaki.blogg.se/
Postat av: warnmark -vinn ett schabrak från Scapa

Sv; Ja precis. Det var inte jätteroligt att läsa direkt och speciellt inte när man får en följekommentar till det. Men jag tror att det kan gå lika illa på vilken klinik man en åker till /:

2010-04-17 @ 11:35:12
URL: http://warnmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0