Hö-Hämtning

2009-06-28 | 16:18:29



Puh! Hela förmiddagen och eftermiddagen har vi varit och hämtat hö, så nu har jag nästan fått min dagliga styrketräning! Jag tror bara att vi hämtade en 200 balar, förra året började vi att "blanda" vanligt hö och hösilage, vilket fungerade toppen! Så det ska vi göra i år också. Hösilaget innehåller ju lite mer vitaminer, vilket bl.a. har hjälpt till att muskla och bygga upp Livas spink-kropp.

Jag höll igång ganska bra faktiskt, även om de sista lassen började tryta lite på energin... Att packa balarna var nog det roligaste arbetet, för då hade man inte tid att tänka på hur trött man var.

Nej, nu ska jag gå och träna lite innan vi åker ner och rider!

Förresten, jag hade inte tänkt börja skriva om min och hästarnas träning förrän imorgon! Måndag är alltid en bra dag att starta något nytt tycker jag...
Postat av: Emily

Usch vilket väder att bära hö i. Jag har tur jag som bara behöver plocka med mig 2 höbalar ut till betet ikväll :-)

2009-06-28 @ 16:43:54
URL: http://emilystighall.blogspot.com
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

tack för din åsikt tjejen :)

2009-06-28 @ 16:55:30
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Renée

sv: hihi ;P Jag pluggar spanska. rena semestern faktiskt ;)

2009-06-28 @ 16:59:37
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: sofi

Ja, det är bra träning att ta in hö. Själv har jag hjälp till på gården och ta in hö i flera dagar.

2009-06-28 @ 17:38:46
URL: http://blogg.ystadsallehanda.se/hastbloggen
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

följa varandra via bloglovin?

2009-06-28 @ 19:00:28
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Hanna

puh, vilket hästjobb ;)



hihi, nä inte a-ponny, men c-ponny i alla fall. mycket möjligt att jag blivit lurad av hans kroppsbyggnad...

2009-06-28 @ 20:22:21
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: JULIA AMANDA

Puh, jag vet hur jobbigt sånt där kan göra!

2009-06-28 @ 22:24:12
URL: http://juliaamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0