Flyinge Ungdomsdag

2009-01-20 | 12:19:02


Jens Fredricson - Lunatic

På lördag åker jag och många andra ÖSRK:are till Flyinges årliga Ungdomsdag!

Mest vill jag dit eftersom Jens Fredricson ska hålla i en hoppclinic, för även om jag inte är något större fan av honom så är det ju alltid intressant att höra andras teori om träning, eller hur?

Är det någon annan som ska åka dit?
Postat av: Emily

Jäklar vad roligt. Synd man bor uppe i lapphelvetet, det är såå långt till allt hästrelaterat. ;-/





Glöm inte att kolla in min nya blogg!

2009-01-20 @ 12:45:35
URL: http://emilystighall.blogspot.com
Postat av: Katja

Jens är ju superduktig :D

2009-01-20 @ 16:24:52
URL: http://equestrian.blogg.se/
Postat av: Katja

haha. :) Jag vill också vara där när han håller sin clinic... :D

2009-01-20 @ 17:06:59
URL: http://equestrian.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken otur för dig, verkligen :/ Kunde du inte söka i en annan region, eftersom skåne inte var med längre? Det måste ju kunna gå!



Ja han är verkligen jättebra, men jag får åka en liten bit för att komma dit bara, så det blir inte så jätteofta längre tyvärr.



Ja jag tar det lite lugnt just nu, men jag tror att det handlar mycket om att det är vinter och kallt. Längtar så till sommaren då man kan bada och galoppera i värmen, och så fälttävlan :) Vad tävlar du i?

2009-01-20 @ 17:36:35
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja, det var dem jag menade...



tävlar du med ponny eller stor häst?

2009-01-20 @ 18:04:14
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: Katja

Då är det mamma som måste köra enda ner till Skåne, och jag vet inte om hon har lusst med det X) Skulle annars så gärna vilja det, och se dig med :D

2009-01-20 @ 18:17:32
URL: http://equestrian.blogg.se/
Postat av: Anna

Jaa det är han verkligen, men han är också ganska bestämd, fast det måste man ju vara för att komma ngn vart!



Han bodde 2 km ifrån mig förut, innan han flytade till Varberg. Så var synd.



Yes jag tävlar fälttävlan och det är det absolut roligaste jag någonsin har gjort :) Har tävlat ett år fälttävlan på ponny och nu två år på häst. Dressyr är också vår svagaste sida, för min häst har mkt långa bakben, så det blir jobbigt för henne att bära sig, men fälttävlans dressyren är mkt lättare än vanlig dressyr! :)



Hoppning tävlar jag resten av året som inte det är fälttävlan. Vad har du för några hästar? :)

2009-01-20 @ 18:27:34
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Katja

Haha, det hade nog inte gått så bra och det hade slutat med att jag hade kört in i ett träd och behövt legat på akuten i 3 veckor XD haha. Ja, det vore verkligen jätte roligt :)

2009-01-20 @ 19:16:39
URL: http://equestrian.blogg.se/
Postat av: Katja

JA, precis. Har börjat spara nu, och gör allt för att få in lite pengar till min göteborg horse show kassa ;) GP ponnyn är nog den största höjdpunkten tror jag och somsagt även dem stora hoppklasserna :)



Och Tina Lund :D haha

2009-01-20 @ 20:07:09
URL: http://equestrian.blogg.se/
Postat av: Anna

Jaha, du har lite andra problem du, men alla har vi något, finns nog inte så många som har en helt perfekt häst!



Alltså man får ju åka en bit för att komma till tävlingarna, fast det är inte så långt om man jämför med vad många andra åker. Jag har 5 banor som är tar max en timma att åka till, så det är ju helt okej :)



Ojoj tre hästar, hur hinner du med det? Hur går det med unghästen, är det svårt?



Min häst är ett svenskt halvblod efter Stanford. Hon var bästa 3-åring i Sverige på hoppning (du vet de här 3-års testen, kommer inte ihåg vilken ort de är på), så hon kan verkligen hoppa. Hon har tävlat Msv dressyr, men sen går dt inte längre, pga bakbenen. Hoppningen var dt en kvinna som tog upp henne för snabbt i klasserna, så nu hoppar vi 100-110.



Jaa håller verkligen med, fälttävlansdressyr ÄR och ser ut att vara mycket positivare för hästarna. Det är inte så mkt sporrar, ilska och ryck eller hårda tygeltag och sånt :)

2009-01-20 @ 20:13:22
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Anna

Låter jättespännande med unghästen, du får se hur det går då :) Funderar på att ta föl på min häst, eftersom hon har så bra stam, men får se :)



Vilken tur, det är jättebra att ha en mamma som kan allt. Det har jag med, hon har varit ridlärare och är hoppdomare, så hade det inte vart för hennes intresse så hade varken jag eller mina två syrror haft hästar ;)



Vad avundsjuk jag blir när jag hör att du har ridhus brevid dig som du kan rida i. Svantes förra ridhus finns 2 km bort, men nu är det hans pappa som har det och han har traktorer och han har sagt att vi inte får rida där. Vi har till och med sagt att vi kan fixa allt och Betala han till och med, men han vill inte ändå :(

2009-01-20 @ 21:23:54
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Anna

Jo jag vet att jag kommer att få ta ett uppehåll, men jag funderar på att göra det också. Ska nog rida i lite mer än ett år, sedan planerar jag att flytta hemifrån och plugga universitetet. Så då skulle ett föl passa bra :)



Jaha, men det är ändå till stor fördel. Går det absolut inte att rida ut, att det är för halt eller kallt, då kan du ju rida därinne!



Jag kom på att jag skrev fel, det är hans mamma som inte vill att vi ska använda ridhuset. Hon bestämmer över gubben, så han kan inte säga ngt. Jag tror tillochmed att hon inte är hans riktiga mor, men jag kommer inte riktigt ihåg. Iaf så får vi inte låna, för tanten är sur å envis, så vi orkar inte tjafsa! :/

2009-01-20 @ 22:26:57
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Hanna

okej. Funderade på om du kanske var med och red i ponny allsvenskan...

ja, det gör jag, men bara på hobby/motionsnivå för tillfället.



haha, känner igen det där med din gamle tartuffe, för en häst jag rider är likadan... hon är pigg som en unghäst fast hon är 24 år. men tyvärr är inte kroppen lika pigg...

2009-01-21 @ 15:17:08
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna

Joo jag längtar också tills att gymnasiet är klart, först och främst. Sen ska jag jobba ett år, och sedan läsa vidare. Nuförtiden måste man ju typ göra det om man ska kunna bli ngt och tjäna pengar i framtiden.



Jadu hon vill helt enkelt inte att vi ska använda det, hon är bara snål och egoistisk. Gillar henne inte. Svante är raka motsatsen till henne

2009-01-21 @ 19:27:46
URL: http://soockertoopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0