Tråkig Göteborg Horse Show

2009-02-22 | 12:42:32

Jag måste faktiskt påstå att det här årets Göteborg Horse Show var en stor besvikelse! Jag hade det näst intill skittråkigt.
Nu har inte jag varit där sedan två år tillbaks, men vad jag kommer ihåg från sist jag var där så fanns det en massa vårnyheter på en stor mässa och roliga shower/tävlingar som man knappt kunde slita sig ifrån, det enda som fanns på en liten mässa iår var gamla vinterkläder som de "reade" ut, och det var knappt så att man ens orkade kolla igenom hopptävlingarna! Men jag vet inte, vi kanske åkte på fel dag?

Sen var det en massa klydd med platserna, alla ÖSRK:are satt på en rad, utom jag enligt min biljett, jag skulle tydligen sitta på någon annan rad? Men det löste sig som tur var. Dock satt inte mamma och Kattiz ens på vår sektion, de hade fått andra "VIP"-platser av arrangörerna, eftersom de skulle gå ner och få stipendiet, så dem såg man inte mycket av. Oturligt nog så låg min kamera i mammas väska, så några bilder får ni inte...


Alla dem som fick stipendium.

I slutet fick jag lite panik över att jag inte hade köpt något så jag snabb-köpte en sadelgjord och en fårskinnspad, tråkiga saker men Liva är i desperat behov av dem. Dock vet jag inte ens om sadelgjorden är i rätt längd för henne, det återstår att se...

Men, jag träffade i alla fall Katja! Vi, eller rättare sagt hon, sprang runt och letade efter mig i säkert 20 minuter medans jag försökte guida henne via SMS vilken affär vi passerade just då, jag vågade inte gå ifrån min grupp med rädsla för att inte hitta tillbaka till min plats. Men allt gick bra, även om det hände en liten pinsam sak;

Jag hittade ju min sektion, men råkade nog gå en rad för högt upp för jag såg inte resten av ÖSRK-gänget, så jag gick ner två rader och satte mig på platsen längst ut. Sen märkte jag att min plats, och resten av gruppen, satt på raden ovanför mig... Jag hade alltså gått förbi dem, och sedan satt mig nedanför dem... Men jag låtsades att det var meningen att jag hade tänkt sitta på raden nedanför, och det gick bra tills personerna som skulle sitta där kom (De platserna hade varit lediga enda sedan showen började klockan 10 så det var ganska lustigt att de skulle komma just när jag satte mig där två timmar senare...) och jag fick snubbla mig över de personerna som tvingade mig att flytta från första början, de verkade ganska irriterade på mig för de vägrade att göra plats så att jag kom in.

Jag fick i alla fall Rolf-Göran Bengtssons autograf, mamma tvingade mig att ställa mig i kön med 10-åringar. Men han verkade trevlig!
Postat av: Hanna

okej, det var ju inte så bra det...



jobbigt när det blir kladd med platserna, blev det när jag var där förra året... folk satt lite där de ville...

2009-02-22 @ 16:05:17
URL: http://hpsdagbok.blogg.se/
Postat av: Anna

Låter som om du har hade det lite trevligt iaf? Jag och mamma tyckte det var lite mindre affärer än vad det brukar vara, så vi gick till informationen och frågade, och de sa att det stämde. Så kan ha vart därför som det var lite mindre i år.. Dessutom får vi inte glömma att det är finanskris, och eftersom löningen är nu nästa vecka, så kanske många företag inte trodde att de skulle få sålt så mycket under mässan så de struntade i att komma.. !?

2009-02-22 @ 20:52:11
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: alexandra







men åh, jag ville också gå på horseshow ju, har varit där hur mpnga år nu som helst men dock inte detta :(





2009-02-23 @ 00:43:14
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: Kajsa

haha var det därför du satt en rad nedanför?

2009-03-06 @ 23:20:27
Postat av: FREJA LINDSKOG

Kajsa: Haha ja... xD

2009-03-07 @ 08:50:48
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0