Sundays are my lucky-days

2008-10-02 | 15:40:01

Egentligen är det lördagar eftersom det är enda dagen som man slipper tänka på skolan! Men denna helgen är det faktiskt en söndag som jag längtar till, det är nämligen Hoppallsvenskan Div. 2 på Lillhagen! KUL! Jag vet att det kommer gå bra, både för mig och Liva och mina lagkamrater, eller hur? Jag vet dock inte om jag ska vara med i förklassen med Divan, hon är ju redan så rutinerad och behöver spara sina gamla ben men samtidigt vet vi inte vad de övriga i laget kommer tycka om det eftersom vi måste peta en den här omgången... Svårt val, vi får se hur det blir närmare tävlingen!

Förresten, jag har inte varit så aktiv med att blogga än, det kommer! Dels är jag lite ringrostig eftersom det var ett tag sedan... Och dels är jag ur spår just nu, men jag ska sätta igång med allt fr.o.m. nästa vecka, annars blir det piska på mig!
 
Bild från i Mars när jag och Liva var på vår första hopptävling i Bollerup!    Från Bollerup i Mars. Min och Livas första tävling tillsammans!    Under framridningen på Bollerup.
Bilder är från vår första tävling tillsammans, på Bollerup i Mars 2008.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0