With start on monday...

2008-11-30 | 18:54:33

... Ja, från och med imorgon, måndag, är det en ny vecka. Och en ny vecka betyder nya saker att göra. Och just den här veckan betyder FULLPROPPAT att göra!

MÅNDAG: Äntligen ska vi få komma igång och träna på Gymkhanan inför Julshowen! Lite väl sent, med tanke på att showen är i helgen... Jaja, det är ju lilla Kattiz som får skämmas när vi kommer in på banan och trillar åt höger och vänster eller ser ut som små klätterapor som försöker klamra sig fast på hästens sida... Haha! Det ska i alla fall bli skitkul, och det tror jag att Tuffe också kommer tycka. Dock måste vi klippa honom innan showen, annars kommer han se ut som en tvättsvamp...

TISDAG: Eventuellt US-träning inför Julshowen, jag kommer inte ihåg hur det blev, det blev ju en massa ändringar fram och tillbaka... Men det visar väl sig om vi står där ensamma i ett mörklagt ridhus.

ONSDAG: Jag var tvungen att bryta min Voltige-strejk eftersom vi plötsligt skulle ha ett nummer på Julshowen, där också. Så det blir väl att börja tänja mina nystela ben igen. Det ska väl ändå bli ganska roligt, med våra fina dräkter och den häftiga musiken.

FREDAG: Genrep inför Julshowen. På US i alla fall. Och jag hoppas på Gymkhanan också, för det är ganska omöjligt att vi ska kunna köra riktig gymkhana efter bara en träning? Vad gäller US-nummerna så känns det lugnt, det är bara luciasångerna som ska övas in!

LÖRDAG: JULSHOW! Tror jag, annars är den på söndag?

I princip hela veckan ägnas åt till träningar inför Julshowen. Plus att jag ska försöka klämma in ridningen (Vår Bootcamp börjar ju nu!). Dessutom blir det ju vaccination och Liva-koll också.
Postat av: Sanne

Gå gärna in och läs min hästblogg! =)

http://bloggequus.blogg.se/

2008-11-30 @ 20:31:54
URL: http://bloggequus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0